Viata de dupa moarte. Noile descoperiri stiintifice rastoarna TOT ceea ce stiam pana acum

Viata de dupa moarte. Noile descoperiri stiintifice rastoarna TOT ceea ce stiam pana acum

Cercetatorii de la Universitatea din Washington au apelat la animalele de laborator, soareci si pesti zebra, incercand sa caute semnele care ar sugera dovezi ale activitatii genetice imediat dupa ce a survenit moartea.

acum 72 luni (22 Jun 2016)

Este un cuvant atat de dur, rostit cu teama si cu fascinatie, fiind unul dintre marile mistere ale vietii.

O alta intrebare care ne framanta esteā€¦ ce se intampla dincolo de moarte? Indiferent ca esti dintre cei optimisti, care cred ca dincolo de valul mortii ii asteapta o alta forma de existenta sau dintre cei pesimisti care vad moartea ca pe un final absolut, acesta ramane marele mister al omenirii.

Din fericire, stiinta a gasit un posibil raspuns cu privire la ce ne asteapta dupa ce viata inceteaza sa palpite in organism.

Dovezile sugereaza faptul ca mai mult de 1.000 de gene sunt active post-mortem, dintre care unele se macina rapid in 24 de ore dupa moarte.

Aceste studii redefinesc tot ceea ce stiam despre sfarsitul iminent si despre transformarile prin care trece organismul nostru. Ba mai mult, aceasta descoperire ar putea conduce spre progrese inimaginabile in ceea ce priveste transplantul de organe. Cercetatorii de la Universitatea din Washington au apelat la animalele de laborator, soareci si pesti zebra, incercand sa caute semnele care ar sugera dovezi ale activitatii genetice imediat dupa ce a survenit moartea.

+O femeie din Seattle este acuzata ca si-ar fi violat

+Moartea NU exista, este doar o simpla ILUZIE. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro