Viata de degenerat a barbatului arestat pentru ca si-a macelarit parintii si bunica. "L-am dat afara dupa numai trei saptamani"

Razvan Rentea (33 de ani) se afla de mai bine de o saptamana in arest preventiv, fiind principalul suspect al triplei crime odioase din localitatea satmareana Apa, in care au fost ucisi, in seara zilei de 23 noiembrie, sotii Gheorghe si Niculina Rentea, dar si mama femeii, Viorica Apan. "In seara zilei de 23.11.2017, inculpatul A se deplaseaza cu autoturismul marca Dacia Logan, apartinand tatalui sau B, in varsta de 59 de ani, de la locuinta bunicii C, in varsta de 79 de ani, din localitatea Apa pana in fata Primariei localitatii Apa, unde o asteapta pe mama sa, D, in varsta de 55 de ani, care se intorcea acasa de la Satu Mare cu microbuzul, o preia pe aceasta si se deplaseaza impreuna la locuinta bunicii.

acum 62 luni (8 Dec 2017)

Razvan Rentea (33 de ani) se afla de mai bine de o saptamana in arest preventiv, fiind principalul suspect al triplei crime odioase din localitatea satmareana Apa, in care au fost ucisi, in seara zilei de 23 noiembrie, sotii Gheorghe si Niculina Rentea, dar si mama femeii, Viorica Apan. Situatia din sanul familiei ar fi degenerat si ar fi culminat cu dorinta lui Razvan Rentea de a vinde apartamentul din centrul orasului unde locuia, imobil inregistrat pe numele parintilor.

Apropiatii acestuia afirma ca barbatul ar fi avut nevoie de bani pentru a acoperi datorii acumulate ca urmare a slabiciunii lui pentru jocurile de noroc. Prietena barbatului le-ar fi marturisit procurorilor ca barbatul cheltuia sume importante de bani in ultima perioada la pacanele sau la alte jocuri de noroc, desi nu avea un loc de munca.

Razvan Rentea a ajuns in arest preventiv in urma probelor administrate de catre procurori, dar barbatul nu recunoaste nimic din cele intamplate si imputate de anchetatori.

Conform minutei sedintei din cadrul Tribunalului Satu Mare, procurorii au un alt punct de vedere, sustinut de probe, cu privire la prezenta lui Razvan Rentea in ziua crimei in casa parintilor sai.

"In seara zilei de 23.11.2017, inculpatul A se deplaseaza cu autoturismul marca Dacia Logan, apartinand tatalui sau B, in varsta de 59 de ani, de la locuinta bunicii C, in varsta de 79 de ani, din localitatea Apa pana in fata Primariei localitatii Apa, unde o asteapta pe mama sa, D, in varsta de 55 de ani, care se intorcea acasa de la Satu Mare cu microbuzul, o preia pe aceasta si se deplaseaza impreuna la locuinta bunicii. Din analiza celorlalte mijloace de proba administrate pana in prezent in cursul urmaririi penale, respectiv declaratiile martorilor (...) si procesele verbale de cercetare la fata locului rezulta si mobilul comiterii faptei de catre inculpat respectiv sustragerea din locuinta bunicii sale in care locuiau si parintii sai a economiilor ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro