Viata de cuplu la romani: cat de fericite sunt femeile si cati simt nevoia sa faca mai mult sex

Viata de cuplu la romani: cat de fericite sunt femeile si cati simt nevoia sa faca mai mult sex

La 17 noiembrie, John Gray, celebrul autor al bestseller-ului "Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus", vine pentru prima data in Romania, pentru a sustine la Bucuresti o conferinta. In ceea ce priveste femeile, numai 57% din ele se declara satisfacute si foarte satisfacute de relatia de cuplu (spre deosebire de 67% la barbati), si 22% usor nesatisfacute si foarte nesatisfacute.

acum 60 luni (15 Sep 2015)

La 17 noiembrie, John Gray, celebrul autor al bestseller-ului "Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus", vine pentru prima data in Romania, pentru a sustine la Bucuresti o conferinta. Evenimentul la care a fost invitat John Gray abordeaza in mod deschis comunicarea cu sexul opus, la locul de munca, in negociere, in leadership sau acasa, iar datele obtinute prin aceasta cercetare aduc in atentie subiecte precum sexualitatea, nevoile nesatisfacute, timpul liber sau nivelul de satisfactie in cuplu.

Urmare a acestei cercetari a rezultat ca romanii sunt destul de satisfacuti, la modul general, in relatia de cuplu. Mai exact, un total de 62% din respondenti se declara foarte satisfacuti si satisfacuti de calitatea generala a relatiei de cuplu. Totusi, 18% se arata ca fiind usor nesatisfacuti si foarte nesatisfacuti, iar alti 18% considera ca sunt "potrivit" de satisfacuti. De exemplu, procentul barbatilor care se declara foarte satisfacuti si satisfacuti intruneste 67%, deci numai 31% sunt "potrivit", "usor nesatisfacuti" sau "foarte nesatisfacuti" de relatie.

In ceea ce priveste femeile, numai 57% din ele se declara satisfacute si foarte satisfacute de relatia de cuplu (spre deosebire de 67% la barbati), si 22% usor nesatisfacute si foarte nesatisfacute. Prea putin timp petrecut impreuna

Conform studiului, aproape jumatate din romani petrec intre 2 si 4 ore pe zi cu partenerul de viata (45%). 11% din romani se incadreaza in categoria celor care nu pot sta impreuna prea mult timp din cauza relatiilor la distanta, a faptului ca sunt in deplasare tot timpul saptamanii sau pentru ca lucreaza in alta tara etc. Nevoi nesatisfacute in cuplu: 19% vor mai mult sex

In privinta gradului in care cuplurile simt ca li se satisfac nevoile in relatia de cuplu, 87% din respondenti au cel putin o nevoie nesatisfacuta sau satisfacuta insuficient.

Mai departe, se pare ca rom... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro