Viata bate filmul: "comisionul otravit" si politista incostienta care a lasat un taximetrist fara masina

Viata bate filmul:

Politistii Sectiei 22 din Capitala, dati pe mana procurorilor pentru ca nu si-ar fi facut datoria in cazul agentului pedofil Eugen Stan, de la Brigada Rutiera, sunt pe cale sa devina actorii principali ai unui alt scandal. Totul ar fi pornit de la un flagrant organizat de politistii Sectiei 22, in care taximetristul Viorel Nastase (31 de ani) a jucat, fara voia sa, rolul de martor. Tentativa de musamalizare La spital, afirma Viorel Nastase, politisti de la Sectia 22, ar fi incercat sa-l convinga sa declare agentului de la Politia Rutiera care cerceta accidentul ca el era la volan, ca sa nu aiba probleme colega lor.

acum 77 luni (18 Jan 2018)

Politistii Sectiei 22 din Capitala, dati pe mana procurorilor pentru ca nu si-ar fi facut datoria in cazul agentului pedofil Eugen Stan, de la Brigada Rutiera, sunt pe cale sa devina actorii principali ai unui alt scandal. Totul ar fi pornit de la un flagrant organizat de politistii Sectiei 22, in care taximetristul Viorel Nastase (31 de ani) a jucat, fara voia sa, rolul de martor.

Concret, in seara zilei de 15 octombrie 2017, taximetristul a primit o comanda de la un client pentru a-l lua de la Spitalul Floreasca si sa-l transporte la Ploiesti. Dar inainte de asta, clientul i-a cerut sa mearga la o adresa din strada Brasov, din sectorul 6, pentru a ridica un plic.

In acel moment, mai multi politisti in civil, de la Sectia 22, au sarit pe el si l-au imobilizat. S-a dovedit ca cel care facuse comanda era de fapt un infractor care opera prin metoda "Accidentul". Escrocii care opereaza astfel suna victimele si pretind ca o ruda de a lor a comis un accident grav si ca trebuie sa trimita urgent bani pentru rezolvarea situatiei. Pentru a ridica banii de la victime, infractorii folosesc, de obicei, persoane straine care nu le cunosc identitatea si nici nu stiu in ce sunt implicati, astfel incat, daca sunt prinse, sa nu poata da niciun fel de detalii despre ei.

Flagrantul nereusit

Asa s-a intamplat si in cazul lui Viorel Nastase, politistii dandu-si seama rapid ca acesta habar n-avea ca a fost instrumentul infractorilor.

Asa ca politistii i-au dat un alt plic si l-au pus sa se intalneasca cu clientul. In masina, a urcat alaturi de el o politista de la Sectia 22. La Spitalul Floreasca, taximetristul a fost sunat de "client", care i-a cerut sa dea plicul unui alt taximetrist trimis de el si sa-si opreasca din bani contravaloarea cursei.

Ulterior, acestia i-au cerut lui Viorel Nastase sa-i insoteasca la Sectia 22, pentru a da o declarati... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro