"Veteranele" au primit intariri: cine sunt cei zece "ingeri" care au trecut proba aripilor Victoria's Secret

"Titul de inger Victoria's Secret trebuie castigat pe merit", iata deviza dupa care s-a format in urma cu 18 ani echipa celor mai frumoase femei din lume, modele cu trupuri si chipuri perfecte, asa cum au fost intotdeauna promovate in campaniile brandului american de lenjerie sexy. De altfel, clauzele contractuale si salariile destul de modeste ale "ingerilor" fata de perioada in care cele mai vestite dintre topmodele primeau si milioane de dolari pentru prezenta la evenimentele Victoria's Secret, se pare ca fi unul din motivele pentru care mai multe manechine au decis sa puna capat colaborarii cu brandul american.

acum 68 luni (8 May 2015)

"Titul de inger Victoria's Secret trebuie castigat pe merit", iata deviza dupa care s-a format in urma cu 18 ani echipa celor mai frumoase femei din lume, modele cu trupuri si chipuri perfecte, asa cum au fost intotdeauna promovate in campaniile brandului american de lenjerie sexy. Desi reprezentantii Victoria's Secret au fost adesea blamati pentru ca insista sa promoveze o imagine ideala a corpului feminin, atat de diferita de cea a femeilor obisnuite, reteta succesului este pastrata si functioneaza in ciuda criticilor. Noua generatie de ingeri a fost "crescuta" si antrenata in timpul prezentarilor, realizarii campaniilor publicitare si cataloagelor Victoria's Secret tocmai pentru a umple glourile lasate de nume importante care si-au au incheiat contractele anul acesta si anul trecut. Cele mai importante reviste de moda, "Vogue" si Harper's Bazaar au anuntat intregirea echipei "celor mai frumosi ingeri de pe Pamant" ca pe un eveniment important in industria modei.

"Ingeri" timp de 50 de zile pe an

Decizia finala in alegerea nou-venitelor i-a apartinut, ca de fiecare data in ultimii 15 ani, directorului creativ al brandului Victoria Secret's, Edward Razek. "Aceste zile sunt prevazute in contractul incheiat cu Victoria's Secret si presupun participarea la prezentari, deschideri de magazine, sedinte foto pentru campanii publicitare si pentru realizarea catalogelor sau promovarea de produse. La prima vedere poate ca nu pare un efort prea mare pentru un salariu de 100.000 de dolari pe an, dar aceste 50 de zile pot sa insemne orice moment din an, ceea ce duce adesea la ratarea altor oferte de lucru promitatoare", adauga Milligan.

De altfel, clauzele contractuale si salariile destul de modeste ale "ingerilor" fata de perioada in care cele mai vestite dintre topmodele primeau si milioane de dolari pentru prezenta la evenimentele Victoria's Secret, se pare ca fi unul din motivele pentru care mai multe manechine au... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro