Vesti proaste la Hollywood: Nicole Scherzinger s-a despartit pentru a patra oara de iubitul ei

Cantareata Nicole Scherzinger s-a despartit pentru a patra oara de iubitul ei, Lewis Hamilton, dupa ce pilotul de Formula 1 a refuzat sa o ceara in casatorie, informeaza presa britanica, potrivit Mediafax. Desi au existat discutii despre o nunta, care ar fi trebuit sa aiba loc anul trecut, se crede ca artista americana s-a plictisit sa astepte ca Lewis Hamilton, in varsta de 30 de ani, sa o ceara in casatorie.

acum 96 luni (4 Feb 2015)

Cantareata Nicole Scherzinger s-a despartit pentru a patra oara de iubitul ei, Lewis Hamilton, dupa ce pilotul de Formula 1 a refuzat sa o ceara in casatorie, informeaza presa britanica, potrivit Mediafax.

Nicole Scherzinger, fosta cantareata a trupei Pussycat Dolls, a pus capat relatiei sale de sapte ani cu pilotul britanic, in urma certurilor constante.

Desi au existat discutii despre o nunta, care ar fi trebuit sa aiba loc anul trecut, se crede ca artista americana s-a plictisit sa astepte ca Lewis Hamilton, in varsta de 30 de ani, sa o ceara in casatorie. Au petrecut atat de mult timp departe unul de celalalt, incat lucrurile au devenit de nesuportat intre ei", a dezvaluit o sursa pentru tabloidul The Sun.

De asemenea, Lewis Hamilton arata ca atat el, cat si iubita lui, sunt "prea tineri" pentru a avea copii.

Nicole Scherzinger s-a remarcat ca solista a grupului Pussycat Dolls, alaturi de care a lansat, in perioada 2004 - 2009, mai multe piese de succes, precum "Don't Cha", "Stickwitu", "Beep", "Buttons", "When I Grow Up", "I Hate This Part" si "Jai Ho!

In 2010, cantareata a decis sa paraseasca definitiv grupul Pussycat Dolls si sa se concentreze asupra unei cariere solo. In 2011, artista si-a lansat albumul de debut, intitulat "Killer Love", care a inclus cateva cantece ce au avut mare succes pe plan international - "Poison", "Don't Hold Your Breath" si "Right There".

Pe langa cariera de cantareata, Nicole Scherzinger a cochetat si cu actoria, jucand in cateva productii hollywoodiene, dar a avut succes si in alte domenii, precum moda si televiziune. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro