Vesti noi despre mallul israelian care se va ridica la Timisoara "Constructia centrului comercial va incepe pana la sfarsitul anului 2015"

Vesti noi despre mallul israelian care se va ridica la Timisoara

"In ultimele luni, compania a vandut un teren de 3,1 hectare din Targu Mures catre grupul german Intercora pentru 3,5 milioane euro, un lot de 4,1 hectare din Hunedoara catre Dedeman pentru 1,2 milioane euro si, recent, a finalizat vanzarea unui lot de 4,6 hectare din Iasi catre Dedeman si Lidl pentru 7,3 milioane euro. Citeste si: FOTO Cum se vede din avion constructia noului mall de 100 de milioane de euro de la Timisoara VIDEO Mall-ul de 100 de milioane de euro, care se construieste in Calea Sagului, vazut din drona FOTO Noul mall din Timisoara creste pe zi ce trece.

acum 101 luni (13 Jul 2015)

Reprezentantii Plaza Centers au anuntat ca au obtinut aprobarea de constructie a unui nou mall din Belgrad, capitala Serbiei. In comunicatul de presa emis de isaelieni se face referire si la viitorul mall de la Timisoara. Ran Shtarkman, presedinte Plaza Centers, a precizat ca s-a obtinut o linie de finantare care acopera 65% din costurile de constructie a mall-ului din Timisoara, iar in urmatoarele saptamani urmeaza sa primeasca si autorizatia de constructie din capitala Banatului. Compania israeliana detine un teren de 3,2 hectare in zona Modern (Calea Lugojului), iar planul mallului este pe o suprafata de aproximativ 40.000 metri patrati. Mallul din Modern va include un complex de supermarketuri, magazine fashion, un "Fantasy Park", un food-court si restaurant.

Terenul de la marginea Timisoarei

Au construit 19 centre comerciale in Ungaria Plaza Centers N.V. "Strategia Plaza Centers in aceasta tara a fost construirea de malluri nu doar in capitalele de judet, dar si in provincie. Unele dintre cele mai ambitioase proiecte de pe teritoriul ungar sunt Arena Plaza si Dream Island", www.wall-street.ro. Plaza Centers se focuseaza pe constructia de centre comerciale si de divertisment din Europa Centrala si de Est.

Duna Plaza din Budapesta

Au vandut terenuri in pierdere Compania a fost condusa pana anul trecut de miliardarul israelian Mordechay Zisser, care a iesit insa din afacere in urma unor scandaluri. "In ultimele luni, compania a vandut un teren de 3,1 hectare din Targu Mures catre grupul german Intercora pentru 3,5 milioane euro, un lot de 4,1 hectare din Hunedoara catre Dedeman pentru 1,2 milioane euro si, recent, a finalizat vanzarea unui lot de 4,6 hectare din Iasi catre Dedeman si Lidl pentru 7,3 milioane euro. Toate aceste terenuri au fost cumparate de israelieni inainte de criza pentru a dezvolta o retea de centre comerciale la nivel national si au fost vandute in pierdere. Compania mai detine terenuri s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro