VESTE uluitoare despre eleva care si-a acuzat profesorul de sport ca a violat-o

VESTE uluitoare despre eleva care si-a acuzat profesorul de sport ca a violat-o

Luna viitoare se vor implini trei ani de la evenimentul care a adus-o pe Oana Racovita in atentia opiniei publice, transformand-o in eleva "violata" de profesorul ei de sport, in execursia de Halloween organizata la Predeal.

acum 86 luni (6 Oct 2014)

Luna viitoare se vor implini trei ani de la evenimentul care a adus-o pe Oana Racovita in atentia opiniei publice, transformand-o in eleva "violata" de profesorul ei de sport, in execursia de Halloween organizata la Predeal. Octavian Visan a fost judecat si condamnat, dar justitia a stabilit ca de fapt, violul n-a fost viol, dar oricum profesorul s-a folosit de calitatea lui pentru a intretine relatii sexuale cu eleva lui, astfel ca a fost condamnat la inchisoare.

Dovada stau numeroasele fotografii postate pe Facebook de Oana, iar in ultima dintre ele s-a hotarat sa o scoata la lumina pe mama ei. Prietenii ei virtuali nu se pot hotari pe care dintre cele doua sexy femei sa le voteze, avand in vedere ca frumusetea este o caracteristica proprie a fiecareia, si doar la o privire atenta se poate descoperi ca nu sunt surori, ci mama si fiica! ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro