VESTE PROASTA din economie

VESTE PROASTA din economie

Pe marile grupe industriale, scaderi s-au inregistrat in industria bunurilor de capital (-2,6%), industria bunurilor de uz curent (-1,8%) si in industria bunurilor intermediare (-1,6%) si cresteri in industria energetica (+2,5%) si in industria bunurilor de folosinta indelungata (+2,1%).

acum 116 luni (10 Oct 2014)

In luna august 2014, productia industriala (serie bruta) a scazut fata de luna precedenta cu 20,2%, ca urmare a scaderilor inregistrate in industria prelucratoare (-22,8%) si industria extractiva (-0,2%), potrivit datelor INS. Productia si furnizarea de energie electrica si termica, gaze, apa calda si aer conditionat a crescut cu 1,6%.

Pe marile grupe industriale s-au inregistrat scaderi pentru industria bunurilor de capital (-33,5%), industria bunurilor de uz curent (-14%), industria bunurilor intermediare (-13,8%) si industria bunurilor de folosinta indelungata (-4,4%).

Productia industriala, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a scazut cu 2,7%, din cauza scaderii industriei prelucratoare (-3,5%) si industriei extractive (-0,4%). Productia si furnizarea de energie electrica si termica, gaze, apa calda si aer conditionat a crescut cu 4,6%.

Pe marile grupe industriale, scaderi s-au inregistrat in industria bunurilor de capital (-2,6%), industria bunurilor de uz curent (-1,8%) si in industria bunurilor intermediare (-1,6%) si cresteri in industria energetica (+2,5%) si in industria bunurilor de folosinta indelungata (+2,1%). ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro