VESTE INGRIJORATOARE pentru MILIOANE de SOFERI. Timbrul de mediu devine taxa pe benzina

VESTE INGRIJORATOARE pentru MILIOANE de SOFERI. Timbrul de mediu devine taxa pe benzina

Timbrul e pe duca La implementarea in 2013 a taxei in vigoare, timbrul de mediu, a patra de acest tip pe care a avut-o Romania de cand s-a integrat in Uniunea Europeana, ministrul de atunci al Mediului, Rovana Plumb asigura ca se gasise o formula "fericita".

acum 91 luni (10 May 2016)

Dupa ce a fost pus la plata a sute de milioane de euro in contul taxelor de prima inmatriculare a masinii, statul se pregateste sa schimbe timbrul de mediu in vigoare. Sau, in functie de gradul de poluare, proprietarii de masini ar putea achita contravaloarea poluarii sub forma unui impozit anual. In fine, o a treia varianta ar fi ca in fiecare litru de carburant soferii sa plateasca si o suma de bani pentru poluare, a declarat István Jakab, citat de Agerpres.

Timbrul e pe duca

La implementarea in 2013 a taxei in vigoare, timbrul de mediu, a patra de acest tip pe care a avut-o Romania de cand s-a integrat in Uniunea Europeana, ministrul de atunci al Mediului, Rovana Plumb asigura ca se gasise o formula "fericita". Taxa ingloba 100% emisiile de dioxid de carbon si nu doar 30%, cum se intampla cu varianta anterioara. Pana acum, timbrul de mediu nu a fost inca declarat neconform cu legislatia cu Uniunii Europene, precum celelalte taxe.

+Veniti sa luati lumina dintr-un Mercedes luxos de 300 de cai

+Personajul influent din Romania care a autorizat misiunea Black ... Citeste intreg articolul pe evz.ro