Veste INCREDIBILA pentru SOFERI. Statul este OBLIGAT sa dea BANII inapoi. Vezi despre ce e vorba

Veste INCREDIBILA pentru SOFERI. Statul este OBLIGAT sa dea BANII inapoi. Vezi despre ce e vorba

Astfel, impactul bugetar estimat de executivului este de 6.5 miliarde de lei, iar potrivit unor noi calcule, care includ si acumularea dobanzilor, suma se apropie de 8 miliarde de lei, mai mult de 1% din Produsul Intern Brut (PIB) in plus la deficitul bugetar.

acum 80 luni (13 Jun 2016)

Curtea de Justitie a UE a publicat pe 9 iunie decizia din care reiese ca statul roman este obligat sa restituie si timbrul de mediu, adica taxa auto in vigoare, pentru masinile cumparate la mana a doua. Astfel, impactul bugetar estimat de executivului este de 6.5 miliarde de lei, iar potrivit unor noi calcule, care includ si acumularea dobanzilor, suma se apropie de 8 miliarde de lei, mai mult de 1% din Produsul Intern Brut (PIB) in plus la deficitul bugetar.

Totodata Curtea Europeana a respins si cererea statului roman de limitare a efectelor in timp ale hotararii. Judecatorii europeni considera ca statul nu a actionat cu buna credinta si trebuie sa restituie sumele primite de la soferi.

Totodata, in urma hotararii UE, statul este obligat sa restituie si actualul timbru de mediu, intrat in vigoare in anul 2013 printr-o ordonanta de urgenta. Cat de mult seamana moartea lui Dan CONDREA cu cea a ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro