Veste buna din arbitraj. De ce are Ovidiu Hategan sanse reale sa ajunga la Campionatul Mondial din 2018

Veste buna din arbitraj. De ce are Ovidiu Hategan sanse reale sa ajunga la Campionatul Mondial din 2018

Ovidiu Hategan a fost reprezentantul arbitrajului romanesc la Campionatul European din 2016, conducand o brigada in care s-au mai regasit asistentii Octavian Sovre si Sebastian Gheorghe, al patrulea oficial Radu Ghinguleac si arbitrii aditionali Alexandru Tudor si Sebastian Coltescu.

acum 76 luni (19 Feb 2017)

Programul seminarului va cuprinde sedinte de pregatire practica, sesiuni de pregatire teoretica si testarea cunostintelor in urma vizionarii diferitelor situatii de joc. Ovidiu Hategan a fost reprezentantul arbitrajului romanesc la Campionatul European din 2016, conducand o brigada in care s-au mai regasit asistentii Octavian Sovre si Sebastian Gheorghe, al patrulea oficial Radu Ghinguleac si arbitrii aditionali Alexandru Tudor si Sebastian Coltescu.

La turneul final din Franta, "centralul" aradean a condus doua partide din faza grupelor, Polonia - Irlanda de Nord 1-0 si Italia - Irlanda 0-1. El a fost prezent si la Jocurile Olimpice de la Rio, unde a "fluierat" semifinala dintre Brazilia si Honduras. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro