Veronica din Canada, mesaj catre Ponta despre impozitarea diasporei: "Daca taceati, plagiator ramaneati. Va comportati ca un bandit"

Veronica din Canada, mesaj catre Ponta despre impozitarea diasporei:

O tanara romanca stabilita in Canada, de loc din Braila, ii adreseaza, pe blogul sau, o noua scrisoare lui Victor Ponta in care critica declaratia acestuia facuta zilele trecute si in care premierul spunea ca daca fiecare din cei 3 milioane de romani din diaspora "ar cotiza lunar cate 10 euro s-ar simti la bugetul social al Romaniei". Noi platim taxe si impozite in tarile in care ne aflam pentru ca aici beneficiem de servicii medicale, sistem de invatamant public, fonduri de pensii, ajutor de somaj, infrastructura.

acum 113 luni (1 Feb 2015)

O tanara romanca stabilita in Canada, de loc din Braila, ii adreseaza, pe blogul sau, o noua scrisoare lui Victor Ponta in care critica declaratia acestuia facuta zilele trecute si in care premierul spunea ca daca fiecare din cei 3 milioane de romani din diaspora "ar cotiza lunar cate 10 euro s-ar simti la bugetul social al Romaniei". si marturiseste ca, initial, a crezut ca declaratiile premierul sunt o gluma facuta de Times New Roman sau de "Academia Catavencu". Insa cand a realizat ca sunt reale, Veronica spune ca nu stia cum sa reactioneze, daca sa rada sau sa planga. Postarea este insotita de o poza cu ea purtand o funda care te duce cu gandul la Mickey Mouse, asa cum a fost poreclit premierul.

Domnule Ponta, va scriu folosind formula de politete din respect pentru mine si nu pentru ca dumneavoastra ati merita...

Locuiesc in Canada si sunt o "dusmanca a Romaniei" de la care inteleg ca dumneavoastra v-ati gandit sa colectati niste bani... Am primit astazi un mesaj de la un prieten cu un link la un articol in care era expusa opinia dumneavoastra referitoare la impozitarea romanilor din diaspora. Inca de cand am citit titlul, am crezut ca mi-a trimis un articol din "Academia Catavencu" sau de pe "Times New Roman" si m-a bufnit rasul citind si minunadu-ma de ce le-a dat prin cap sa scrie... atunci, am mers in josul paginii sa vad poate este un articol preluat de la una dintre cele 2 surse amintite mai sus...

Cand am realizat ca stirea este cat se poate de serioasa, nu am stiut daca ar trebui sa rad sau sa plang. Sa rad pentru ca va taiati singur craca de sub picioare si pentru ca dati semne clare si mult prea timpurii de... astenie de primavara, sau sa plang pentru ca sunteti Premierul Romaniei si va comportati ca un bandit vrand sa bagati mana in buzunarele oamenilor care muncesc cinstit pentru a avea un trai decent.

Dumneavoastra afirmati: "Avem o realitate, trei m... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro