Verificari, dupa primele suspiciuni de FRAUDA la Bacalaureat, la Orsova, in cazul fiicei lui Duicu

Inspectoratul Școlar Județean Mehedinți a decis inființarea unei comisii care să verifice dacă "metodologia in vigoare" a fost aplicată corect la Colegiul Tehnic "Dierna" din Orșova, unde au fost semnalate suspiciuni de fraudă la bacalaureat care o vizau pe fiica fostului șef al CJ Adrian Duicu potrivti Mediafax. Pe de altă parte, familia Duicu a făcut public procesul verbal intocmit de polițiști in cazul fiicei fostului președinte al Consiliului Județean Mehedinți Adrian Duicu, despre care au fost sesizați că ar fi copiat cu un handsfree la testul scris la chimie, ultima probă a examenului de bacalaureat.

acum 60 luni (5 Jul 2015)

Inspectoratul Școlar Județean Mehedinți a decis inființarea unei comisii care să verifice dacă "metodologia in vigoare" a fost aplicată corect la Colegiul Tehnic "Dierna" din Orșova, unde au fost semnalate suspiciuni de fraudă la bacalaureat care o vizau pe fiica fostului șef al CJ Adrian Duicu potrivti Mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Mehedinți, Consiliul de Administrație al instituției a decis inființarea unei comisii "care are ca obiectiv principal verificarea aplicării corecte a metodologiei in vigoare, respectiv clarificarea situației apărute" la Colegiul Tehnic "Dierna" din Orșova.

"In ceea ce privește situația semnalată la subcomisia de examen Colegiul Tehnic «Dierna» Orșova, aceasta face cazul unei cercetări penale care nu a perturbat procesul de examinare a candidaților, fiind incepută după desfășurarea ultimei probe scrise a bacalaureatului", se mai precizează in comunicat.

Pe de altă parte, familia Duicu a făcut public procesul verbal intocmit de polițiști in cazul fiicei fostului președinte al Consiliului Județean Mehedinți Adrian Duicu, despre care au fost sesizați că ar fi copiat cu un handsfree la testul scris la chimie, ultima probă a examenului de bacalaureat.

In documentul respectiv se arată că asupra fiicei lui Adrian Duicu, Adina Duicu, nu au fost găsite bunuri, inscrisuri sau valori, ci doar suma de 300 de lei care i-a fost inapoiată. Prin ce metodă ar fi copiat

Procurorii şi poliţiştii din Orşova au fost sesizaţi, vineri, despre o posibilă fraudă la proba de chimie a bacalaureatului la Colegiul Tehnic "Dierna" din Orşova, care o viza pe fiica lui Adrian Duicu. In urma sesizării, la ieşirea de la proba scrisă la chimie, un procuror şi un poliţist au aşteptat-o pe eleva suspectată de fraudă.

Potrivit purtătorului de cuvant al Parchetului Tribunalului Mehedinţi, in momentul in car... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro