Venus Williams ar putea fi acuzata de comiterea unui accident rutier in care un barbat si-a pierdut viata

Venus Williams, vedeta americana de tenis, a fost implicata intr-un accident de masina care a dus la moartea unui barbat in varsta de 78 de ani, anunta vineri BBC citat de Mediafax. "Venus Williams este vinovata de incalcarea dreptului de sedere al celuilalt conducator auto", se arata in raportul politiei, adaugand ca nu exista alti factori precum consumul de droguri, de alcool sau utilizarea telefoanelor mobile.

acum 85 luni (30 Jun 2017)

Venus Williams, vedeta americana de tenis, a fost implicata intr-un accident de masina care a dus la moartea unui barbat in varsta de 78 de ani, anunta vineri BBC citat de Mediafax.

Un purtator de cuvant al politiei Palm Beach Gardens din Florida a confirmat pentru BBC ca investigheaza un accident fatal care o implica pe campioana de Grand Slam.

Un barbat a fost dus la spital dupa accidentul din 9 iunie si a murit dupa doua saptamani din cauza ranilor suferite, a declarat purtatorul de cuvant.

Potrivit TMZ, politia crede ca de vina a fost sportiva, insa avocatul ei spune ca a fost un accident.

Venus Williams a intrat brusc in calea lor si nu a reusit sa elibereze drumul la timp din cauza blocajelor de trafic, potrivit declaratiilor martorilor dintr-un raport al politiei obtinut de mass-media din SUA.

Si sotia lui Jerome Barson a fost dusa la spital, insa aceasta se afla in afara oricarui pericol.

"Venus Williams este vinovata de incalcarea dreptului de sedere al celuilalt conducator auto", se arata in raportul politiei, adaugand ca nu exista alti factori precum consumul de droguri, de alcool sau utilizarea telefoanelor mobile.

Campioana in varsta de 37 de ani a spus politiei ca nu a vazut masina cuplului si ca ea conducea incet.

Saptamana viitoare, Venus Williams ar urma sa joace al 20-lea turneu de la Wimbledon. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro