Venezuela, la un pas de prabusirea in haos

Venezuela, la un pas de prabusirea in haos

Presedintele Nicolas Maduro a declarat stare de urgenta in tara si ameninta cu nationalizarea fabricilor ce au oprit productia si cu inchiderea patronilor lor, in cea mai grava criza economica din ultimele decenii Intr-un discurs rostit in fata sustinatorilor sai in capitala Caracas, Nicolas Maduro a spus ca tara sa trebuie sa recupereze mijloacele de productie pentru a iesi din criza economica.

acum 45 luni (16 May 2016)

Presedintele Nicolas Maduro a declarat stare de urgenta in tara si ameninta cu nationalizarea fabricilor ce au oprit productia si cu inchiderea patronilor lor, in cea mai grava criza economica din ultimele decenii

Intr-un discurs rostit in fata sustinatorilor sai in capitala Caracas, Nicolas Maduro a spus ca tara sa trebuie sa recupereze mijloacele de productie pentru a iesi din criza economica.

Proteste ample, o saptamana

Opozitia a organizat manifestatii in Caracas, soldate cu violente intre protestatari si politisti, pentru a cere un referendum prin care presedintele sa fie alungat de la putere. Maduro sustine ca starea de urgenta in tara este necesara pentru a combate "agresiunea straina", care se face vinovata de problemele Venezuelei.

Venezuela are cele mai mari rezerve de petrol din lume, dar economia sa este puternic lovita de scaderea preturilor la nivel global. Citeste si:

+Cum s-a schimbat total VIATA TINEREI care a fugit de JOBUL la birou si face ... Scutul antiracheta a facut deja victime

+Dezvaluirile procurorului care a anchetat Dosarul Revolutiei de la Sibiu. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro