Vedetele s-au mobilizat si nu ii canta lui Trump: cum il sfideaza cantaretii de renume pe viitorul presedinte SUA

Singurul artist care a confirmat participarea Ceremonia de investitura a lui Donald Trump in functia de prresedinte al Statelor Unite ale Americii, care are loc pe 20 ianuarie, la Washington, nu pare sa fie un eveniment pe placul vedetelor, multe dintre ele refuzand invitatia de a canta la acest moment din cariera politicianului republican. Moby, amuzat de propunere: `Voi fi DJ la unul bal de investitura, daca Trump isi va face publice declaratiile fiscale anuale" Seria artistilor care au refuzat invitatia la balurile ce vor fi organizate la Washington cuprinde nume de seama. Actorul Alec Baldwin s-a oferit prin intermediul unui mesaj pe Twitter sa interpreteze cantecul "Highway to Hell" la ceremonia de investitura de pe 20 ianuarie, dupa ce mai multe personalitati, intre care se numara Garth Brooks si Gene Simmons (membru al trupei Kiss), au refuzat sa cante la eveniment.

acum 90 luni (11 Jan 2017)

Singurul artist care a confirmat participarea

Ceremonia de investitura a lui Donald Trump in functia de prresedinte al Statelor Unite ale Americii, care are loc pe 20 ianuarie, la Washington, nu pare sa fie un eveniment pe placul vedetelor, multe dintre ele refuzand invitatia de a canta la acest moment din cariera politicianului republican.

De altfel, cu putine zile ramase pana la eveniment, presa americana abunda articolele despre starurile din industria muzicala care au refuzat invitatia de a canta. Pe de alta parte, grupul Mormon Tabernacle Choir, care confirmase participarea la finalul lunii decembrie, a anuntat ca nu va mai putea ajunge la Washington.

Moby, amuzat de propunere: `Voi fi DJ la unul bal de investitura, daca Trump isi va face publice declaratiile fiscale anuale"

Seria artistilor care au refuzat invitatia la balurile ce vor fi organizate la Washington cuprinde nume de seama. Moby, un critic virulent al lui Donald Trump, a dezvaluit pe Instagram ca a fost invitat sa participe in calitate de DJ la unul dintre balurile ceremoniei de investire a lui Trump.

In pofida acestor declaratii publice, Moby a fost invitat sa participe ca DJ la una dintre petrecerile ce vor fi organizate la Washington dupa ceremonia de investitura. Tocmai am fost contactat de un agent care m-a intrebat daca as putea sa fiu DJ la unul dintre balurile de investitura pentru Trump.

"Voi fi DJ la unul bal de investitura, daca Trump isi va face publice declaratiile fiscale anuale. Probabil as difuza remixuri ale celor de la Public Enemy si Stockhausen pentru a-i distra pe republicani.

Refuzul categoric din partea a doua cantarete britanice

Cantaretele britanice Rebecca Ferguson si Charlotte Church au respins, de asemenea, invitatia de a participa la ceremonia de investire ca presedinte al Statelor Unite a ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro