Vedete despre care nu stiai ca sunt ortodoxe

FOTO AP James Belushi Actorul de comedie James Belushi (61 de ani) a crescut intr-o familie de albanezi, tatal sau fiind un imigrant din Qyteze, din sudul Albaniei, iar mama sa fiica unor imigranti albanezi.

acum 54 luni (10 Aug 2015)

Fie ca s-au convertit la ortodoxism, fie ca au fost crescute in sanul acestei religii, despre foarte putine vedete se cunoaste faptul ca sunt ortodoxe, in era in care alte religii par a fi mult mai atractive pentru celebritati. Jennifer Aniston

Tatal actritei Jennifer Anniston (46 de ani), John Anthony Aniston (nascut Giannis Anastasakis) a avut o influenta majora asupra edicatiei religioase a vedetei, aceasta fiind membra a Bisericii Ortodoxe din Grecia.

FOTO AFP

Tom Hanks

Chiar daca a fost nascut si botezat in religia catolica, Tom Hanks (59 de ani) a decis sa treaca la ortodoxism dupa ce a cunoscut-o pe ce a de-a doua sotie, Rita Wilson, cu origini bulgaro-grecesti si nascuta ortodoxa.

FOTO GettyImages/Gulliver

David Gahan

Liderul trupei Depeche Mode, David Gahan (53 de ani) a trecut la ortodoxism dupa ce a cunoscut-o pe grecoaica Jennifer Sklias.

FOTO AP

James Belushi

Actorul de comedie James Belushi (61 de ani) a crescut intr-o familie de albanezi, tatal sau fiind un imigrant din Qyteze, din sudul Albaniei, iar mama sa fiica unor imigranti albanezi.

FOTO GettyImages/Gulliver

Emir Kusturica

Nascut intr-o familie cu radacini musulmane, cunoscutul regizor Emir Kusturica (60 de ani) a trecut la ortodoxism in 2005, de Sf. Poate am fost musulmani de 250 de ani, dar inainte am fost ortodocsi, iar in adancul inimii noastre am fost mereu sarbi.

FOTO AFP

Christian Bale

Actorul american Christian Bale (41 de ani) ar fi trecut la ortodoxism in urma cu mai bine de zece ani, dupa ce a intalnit-o pe actuala sotie, sarboaica Sandra Blazic. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro