Vedete declarate bisexuale. Marlon Brando: "Am avut experiente cu barbati si nu sunt rusinat de asta"

Vedete declarate bisexuale. Marlon Brando:

"Adevarul" va prezinta in continuare o lista a celebritatilor care s-au declarat bisexuale intocmita de site-ul lolwot.com: Megan Fox nu s-ar culca cu o femeie care a fost cu un barbat Actrita din franciza de succes "Transformers" a admis ca este bisexuala in anul 2011. Cantaretul, in varsta de 68 de ani, a declarat in public ca este bisexual si ca a avut o relatie cu Mick Jagger (71 de ani), liderul si fondatorul formatiei The Rolling Stones. Marlon Brandon FOTO Arhiva GettyImages/Gulliver Drew Barrymore: "Doua femei care sunt impreuna arata la fel de bine ca o femeie si un barbat care au o relatie" Faimoasa actrita americana Drew Barrymore, in varsta de 40 de ani, a admis, in anul 2004, ca avut experiente sexuale cu alte femei cand era mai tanara.

acum 111 luni (19 Apr 2015)

Desi bisexualitatea si homosexualitatea raman in continuare un subiect tabu pentru multi, exista vedete care nu au nimic de ascuns in aceasta prinvinta. Marlon Brando, care a avut o relatie de lunga durata cu un alt barbat, Drew Berrymore si Amy Winehouse sunt doar cateva nume celebre care au admis ca sunt bisexuale si sunt mandre de acest lucru.

O declaratie foarte puternica in acest sens a venit din partea solistului formatiei Green Day, Billie Joe Armstrong: "Cred ca oamenii se nasc bisexuali, iar parintii si societatea ne induc sentimentul ca nu putem face asa ceva. E impregnat in mintea noastra ca e rau, cand, de fapt, nu e rau deloc.

"Adevarul" va prezinta in continuare o lista a celebritatilor care s-au declarat bisexuale intocmita de site-ul lolwot.com:

Megan Fox nu s-ar culca cu o femeie care a fost cu un barbat

Actrita din franciza de succes "Transformers" a admis ca este bisexuala in anul 2011. Desi este maritata cu actorul Brian Austin Green, vedeta a spus ca nu s-ar culca niciodata cu femeie care a fost inainte cu un barbat, pentru ca "barbatii sunt atat de murdari". Barbatii sunt atat de murdari, nu m-as culca niciodata cu o femeie care a fost cu un barbat".

Intr-un interviu recent, Megan Fox a declarat ca simte o atractie foarte puternica fata de actrita Olivia Wilde, pentru care "ar muta muntii din loc".

Megan Fox FOTO Arhiva GettyImages/Gulliver

David Bowie obisnuia sa ia parte la orgii sexuale

Orientarea sexuala a artistului britanic David Bowie a constituit mereu un subiect de discutie deschis si foarte sincer. Cantaretul, in varsta de 68 de ani, a declarat in public ca este bisexual si ca a avut o relatie cu Mick Jagger (71 de ani), liderul si fondatorul formatiei The Rolling Stones. Autorea Wendy Leigh sustine in biografia artistului englez ca Bowie era obsedat de sex si obisnuia sa ia parte la orgii ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro