Vedete care au format un cuplu dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare

Cel mai nou cuplu din showbiz-ul romanesc, format din Razvan Simion (34 de ani), prezentatorul matinalului "Neatza cu Razvan si Dani", si cantareata Lidia Buble (22 de ani), aminteste si de alte celebritati autohtone care au decis sa mearga pe acelasi drum dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare. FOTO Arhiva Adi Sina si Anca Serea Adi Sina (38 de ani) si Anca Serea (34 de ani) s-au cunoscut in urma cu patru ani, pe platoul de filmare pentru un videoclip al trupei Akcent, ea fiind, la vremea aceea, reporter.

acum 91 luni (28 Jun 2015)

Cel mai nou cuplu din showbiz-ul romanesc, format din Razvan Simion (34 de ani), prezentatorul matinalului "Neatza cu Razvan si Dani", si cantareata Lidia Buble (22 de ani), aminteste si de alte celebritati autohtone care au decis sa mearga pe acelasi drum dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare. Printre cei care au devenit cupluri se numara Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner, Andra si Catalin Maruta si Oana Turcu si Cristi Brancu. Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner

Mihaela Radulescu (45 de ani) a inceput sa aiba o relatie cu parasutistul austriac Felix Baumgartner (45 de ani) dupa ce i-a luat un interviu. "Se poate vorbi despre o poveste care se scrie acum si suntem abia la prima pagina. Mi s-a mai intamplat o data in viata, tot de la un interviu mi s-a tras, si m-am maritat cu Stefan (n.r.

De asemenea, aceasta a declarat ca in momentul in care l-a intalnit pe Baumgartner nu mai avea o relatie cu Dani Otil, prezentatorul matinalului "Neatza cu Razvan si Dani" de la Antena 1, alaturi de care si-a petrecut ultimii sase ani. Totusi, Mihaela Radulescu a mai spus ca nu s-a gandit ca va incepe o relatie cu austriacul, principalul ei scop fiind acela de a-i lua un interviu "unui sportiv de talie mondiala, unui erou al timpurilor noastre".

FOTO Arhiva

Andra si Catalin Maruta

Andra (28 de ani) si Catalin Maruta (37 de ani) s-au cunoscut in urma cu zece ani, la mare. Nu a durat mult, iar Andra si Catalin au recunoscut ca formeaza un cuplu, arata "Click!". Punea lumea sa cante si eu eram in peri-oada in care voiam sa demonstrez.

FOTO Wise Events

"La inceput nu-mi venea sa cred ca am gasit un om atat de normal, corect si matur, la 19 ani. Incepusem relatia si cu timpul mi-am dat seama ca are tot ce-mi doresc la o femeie. Cand eu stateam in garsoniera mea, Andra statea cu parintii in Bucuresti si tot povesteam ca o s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro