Vasluianul care de Revelion a jefuit o familie de romani din Madrid a fost prins. Unde a fost depistat fugarul

Vasluianul care de Revelion a jefuit o familie de romani din Madrid a fost prins. Unde a fost depistat fugarul

Barbatul de 37 de ani, originar dintr-o comuna din apropiere de Barlad, era dat in urmarire inca de la sfarsitul lunii septembrie 2005, insa a ajuns in atentia opiiei publice abia dupa ce o familie de romani i-a cazut victima chiar in noaptea de Revelion. "Cetateanul de 37 de ani, din Banca, se afla intr-o sala de jocuri din Barlad si a indus in eroare pe femeia de la bar, rugand-o sa se duca sa-i cumpere ceva de alaturi.

acum 59 luni (10 Jan 2017)

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, Catalin Lihor (37 ani) a fost depistat in timp ce incerca sa se intoarca in Romania.

"In ziua de 08 ianuarie a.c., Lihor Catalin a fost identificat de politistii de frontiera in Vama Nadlac. Barbatul a fost preluat de politistii Serviciului de Investigatii Criminale Vaslui, care l-au condus in arestul I.P.J Vaslui", au precizat reprezentantii IPJ Vaslui.

Barbatul de 37 de ani, originar dintr-o comuna din apropiere de Barlad, era dat in urmarire inca de la sfarsitul lunii septembrie 2005, insa a ajuns in atentia opiiei publice abia dupa ce o familie de romani i-a cazut victima chiar in noaptea de Revelion. Culmea, hotul care a petrecut alaturi de ei trecerea dintre ani a stat la fotografiat, astfel ca nu a fost greu sa fie identificat. "In ajun de Sarbatori am vrut sa facem un bine acestui individ care venise din Romania, nu avea casa, nici unde sa stea. Ni s-a facut mila de el si l-am invitat sa petreaca Revelionul cu noi, sa manance o mancare calda, sa stea la caldura. "Sa iti faci mila de romanii care sunt in strainatate si stau pe strazi. Nu este vorba de valoarea bunurilor furate, ci de fapta", marturiseste, dezamagita, Lavinia Cazacu.

Cei doi soti s-au adresat politiei din Madrid, ocazie cu care au descoperit ca oaspetele care le-a furat bunurile de Revelion este Catalin Lihor un infractor cu state vechi, dat in urmarire internationala. Pana a fost angajat ca zilier la firma de constructii unde lucreaza si Sabin Cazacu, a dormit in statiile de metrou.

Cine este escrocul de la Madrid

In varsta de 37 de ani, Catalin Lihor este cunoscut drept infractor cu state vechi pe meleagurile locale, avand mai multe furturi si talharii la activ. "Cetateanul de 37 de ani, din Banca, se afla intr-o sala de jocuri din Barlad si a indus in eroare pe femeia de la bar, rugand-o sa se duca sa-i cumpere ceva de al... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro