Vasluian acuzat ca a violat si ucis doua tinere in Germania si Austria. Femeile au fost atacate in timp ce faceau jogging

Vasluian acuzat ca a violat si ucis doua tinere in Germania si Austria. Femeile au fost atacate in timp ce faceau jogging

Autoritatile germane l-au retinut pe barbatul in varsta de 40 de ani, insa nu i-au facut publica identitatea. Astfel, au ajuns pe urmele barbatului de 40 de ani din Husi, care si-ar fi folosit telefonul mobil la momentul si in locul unde a avut loc crima din Germania.

acum 44 luni (4 Jun 2017)

Autoritatile germane l-au retinut pe barbatul in varsta de 40 de ani, insa nu i-au facut publica identitatea. De la locuinta acestora, politistii au ridicat mai multe probe, printre care si un autoturism, care apartinea barbatului aflat in Germania.

Anchetatorii germani afirma ca barbatul din Husi a violat si ucis o tanara de nationalitate germana si o studenta din Franta, aflata la studii in Austria. Cele doua tinere au fost atacate in timp ce faceau jogging, fiind ucise cu o bara metalica de la camion.

Prima crima a avut loc pe 11 ianuarie 2014 in Kufstein, Austria, iar a doua fapta in noiembrie anul trecut, intr-o zona viticola, de langa orasul Endingen, din sud-vestul Germaniei, unde a fost descoperita si arma crimei, pe care se aflau urme de sange.

In ambele cazuri, locul crimei se afla foarte aproape de o autostrada, iar una dintre fapte a fost comisa intr-un weekend cand numai camioanele aveau drept de circulatie pe acolo. De aici, suspiciunea ca autorul celor doua crime ar putea fi vorba de soferul unui camion. Pentru anchetatori, urmatorul pas a fost sa vada carui model de camion ii apartine bara gasita.

Anchetatorii germani au luat legatura cu toate firmele de transport care tranzitau zona si au verificat toti conducatorii auto. Astfel, au ajuns pe urmele barbatului de 40 de ani din Husi, care si-ar fi folosit telefonul mobil la momentul si in locul unde a avut loc crima din Germania. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro