Vaslui: Sentinta celor sapte tineri, condamnati pentru viol, contestata de VICTIMA

Cei şapte tineri acuzaţi că au violat o fată de 18 ani au fost condamnaţi, luni, de Judecătoria Vaslui, la pedepse cuprinse intre cinci ani şi opt luni şi opt ani şi patru luni de inchisoare, precum şi la plata unor daune morale de 50.000 de lei către tanără, decizia instanţei nefiind insă definitivă. Paul Andrei Burlacu, Silviu Avădanei şi Petrică Ionuţ Bolboceanu au fost condamnaţi la şase ani de inchisoare pentru viol in formă agravantă şi trei ani pentru lipsire de libertate in mod ilegal, astfel că se aplică pedeapsa cea mai grea, de şase ani, cu un spor de un an, astfel că vor avea de executat şapte ani de inchisoare.

acum 104 luni (19 Aug 2015)

Avocatul victimei violului in grup din Vaslui a contestat sentințele de condamnare ale celor șapte agresori, atat pe latura civilă, cat şi pe cea penală, intrucat victima a considerat că pedepsele sunt prea mici, relatează Mediafax.

Astfel, avocatul tinerei din judeţul Vaslui care, in noiembrie anul trecut, a fost violată de şapte tineri a făcut apel impotriva hotărarii Judecătoriei Vaslui, prin care agresorii au fost condamnaţi la pedepse cuprinse intre cinci ani şi opt luni şi opt ani şi patru luni. Cei șapte, in arestul poliției

Avocatul Mioara Donosă susţine că a recurs la calea de atac a sentinţei intrucat aceasta este considerată prea mică de către clienta sa, pentru suferinţa prin care a trecut.

De altfel, avocatul Mioara Donosă a contestat pedeapsa atat pe latură penală, cat şi pe cea civilă, in condiţiile in care instanţa a acordat despăgubiri, constand in daune morale, in sumă de 50.000 de lei, cu 20.000 de lei mai puţin faţă de cat a solicitat fata in instanţă.

"Pedepsele stabilite de instanţă pentru cei şapte inculpaţi sunt considerate prea mici de către clienta mea, pentru ce a suferit, şi nu pe măsura faptelor.

Depus la Judecătoria Vaslui, apelul formulat la sentinţa dată de instanţa de fond in cazul celor şapte tineri se va judeca la Curtea de Apel Iaşi, la un termen ce va fi stabilit de către instanţa ieşeană.

Cei şapte tineri acuzaţi că au violat o fată de 18 ani au fost condamnaţi, luni, de Judecătoria Vaslui, la pedepse cuprinse intre cinci ani şi opt luni şi opt ani şi patru luni de inchisoare, precum şi la plata unor daune morale de 50.000 de lei către tanără, decizia instanţei nefiind insă definitivă. El a fost condamnat la şapte ani de inchisoare pentru viol in formă agravantă şi patru ani pentru lipsire de libertate in mod ilegal, astfel că va executa pedeapsa cea mai grea, de şapte ani, cu un spor de un an ş... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro