Vasile Dincu: "Probabil vom gasi o solutie pentru achizitionarea Cuminteniei Pamantului"

Vasile Dincu:

Vasile Dincu a spus, vineri, intr-o conferinta de presa, ca a fost solidar cu Guvernul si a promovat si el pe site-ul sau si pe pagina de Facebook campania de subscriptie publica ca "o actiune de solidaritate" cu echipa sa, mentionand ca nu stie daca "a fost cea mai inspirata forma aceasta de a face o subscriptie publica".

acum 48 luni (9 Sep 2016)

Vasile Dincu a spus, vineri, intr-o conferinta de presa, ca a fost solidar cu Guvernul si a promovat si el pe site-ul sau si pe pagina de Facebook campania de subscriptie publica ca "o actiune de solidaritate" cu echipa sa, mentionand ca nu stie daca "a fost cea mai inspirata forma aceasta de a face o subscriptie publica". Nu stiu sigur daca a fost cea mai inspirata forma aceasta de a face o subscriptie publica dar era una dintre formele posibile in acel moment si o varianta cu care am fost pana la urma toti de acord. Cred ca pana in acest moment reactia pe care o presupunea ministrul Culturii, reactia maselor, reactia publicului la care se astepta ministrul Culturii de atunci nu este cea din proiect, dar ramane ca sa vedem in aceasta toamna dupa expirarea perioadei la ce se va ajunge si ce hotarare se va lua.

"Probabil ca vom gasi o solutie pentru achizitionarea acestei opere de arta care pana la urma este fundamentala pentru cultura noastra si Brancusi pana la urma este unic", a mai spus Dincu.

Vicepremierul Vasile Dincu a avut, vineri, la Alba Iulia, intalniri cu reprezentantii administratiie judetene, dar si cu primarii din Muntii Apuseni, in care s-au dezbatut oportunitatile si fondurile disponibile pentru dezvoltarea acestei zone. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro