Vasile Blaga: PNL va imprumuta bani pentru campanie

Vasile Blaga: PNL va imprumuta bani pentru campanie

Daca nu, sa nu va surprinda, 40 de colegi din conducerea partidului o sa imprumute, in conditiile legii, partidul, urmand sa-si ia banii inapoi in octombrie-noiembrie asa cum spune legea dupa ce se incheie toata aceasta procedura de catre AEP", a spus Blaga, dupa sedinta Comisiei de unificare a PNL, potrivit Agerpres.

acum 53 luni (25 Apr 2016)

Vasile Blaga, copresedintele PNL, a anuntat luni ca liberalii vor imprumuta bani pentru campania electorala.

"Un partid, pentru campania la nivel central, poate cheltui 2.200.000 de lei, aproximativ 400.000 de euro si avem acele doua variante. O varianta pentru care noi am inceput demersurile inca de saptamana trecuta - un imprumut la una din banci, nu cele de stat, pentru ca amandoua nu au dreptul sa imprumute partide, conform unei HG de la inceputul anului. Daca nu, sa nu va surprinda, 40 de colegi din conducerea partidului o sa imprumute, in conditiile legii, partidul, urmand sa-si ia banii inapoi in octombrie-noiembrie asa cum spune legea dupa ce se incheie toata aceasta procedura de catre AEP", a spus Blaga, dupa sedinta Comisiei de unificare a PNL, potrivit Agerpres.

El a explicat ca imprumuturile vor fi luate pe persoana fizica si printr-un cont bancar. "Daca auziti sa nu ziceti ca este altceva. Nu poti decat sa imprumuti, nu poti sa donezi, ca sa nu fie interpretari", a subliniat Blaga. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro