Varza murata, un elixir pentru sanatate. Cea mai ieftina sursa de probiotice si singurul aliment cu vitamina B12

Varza murata, un elixir pentru sanatate. Cea mai ieftina sursa de probiotice si singurul aliment cu vitamina B12

Frunzele verzei contin nenumarate substante active care induc celulelor maligne un program de autodistrugere folosit de organism pentru eliminarea celulelor imbatranite, regleaza actiunea hormonilor steroidieni in organism, hormoni ce sunt implicati in numeroase forme de cancer, regleaza ritmul de diviziune celulara si induc cresterea productiei enzimelor responsabile de inactivarea si de eliminarea celulelor maligne.

acum 58 luni (8 Jan 2016)

.Zeama de varza murata este un miracol pentru organism. De asemenea, in varza murata se gaseste vitamina B12, fiind singurul aliment vegetal care o contine, care incetineste imbatranirea si protejeaza sistemul nervos, prevenind pierderile de memorie. Atat varza murata, cat si cea cruda sunt recomandate in diete si cure de slabire datorita aportului caloric foarte redus. Persoanele hipotensive pot consuma zilnic cate un pahar de zeama de varza murata, de asemenea si persoanele care sufera de constipatie", spune dr.

Veritabil vraci al naturii

Zeama de varza murata ajuta la detoxifierea organismului si la prevenirea infectiilor respiratorii pe timp de iarna, contribuind la vitaminizarea si mineralizarea organismului. De asemenea, varza murata, la fel ca toate alimentele fermentate, este o sursa extraordinara de probiotice. In aproximativ 150 de grame de varza murata se gasesc peste 10 miliarde de bacterii benefice, avand un rol foarte important pentru mentinerea sanatatii intestinelor si indepartarea eficienta a toxinelor din organism.

Cruda, sub forma de salata sau suc, fiarta in abur, murata, calita, varza este condiserata inca din Roma antica un remediu universal.

Elimina celulele maligne

De asemenea, consumul de varza stimuleaza imunitatea la foarte multe forme de cancer.

Frunzele verzei contin nenumarate substante active care induc celulelor maligne un program de autodistrugere folosit de organism pentru eliminarea celulelor imbatranite, regleaza actiunea hormonilor steroidieni in organism, hormoni ce sunt implicati in numeroase forme de cancer, regleaza ritmul de diviziune celulara si induc cresterea productiei enzimelor responsabile de inactivarea si de eliminarea celulelor maligne. Daca 3-5 zile pe saptamana consumam 200 grame de salata de varza ne punem la adapost de o multitudine de forme de cancer", explica dr. Secretul... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro