Varsta la care femeile se bucura cel mai mult de sex nu este 35 de ani

Varsta la care femeile se bucura cel mai mult de sex nu este 35 de ani

Studiul comandat de firma producatoare de jucarii si accesorii erotice LoveHoney din SUA a inclus 1.000 de adulti, femei si barbati, cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani. Femeile au indicat varsta de 26 de ani ca fiind cea la care au simtit ca sunt suficient de experimentate si mature ca sa stie ce-si doresc in pat pentru a se simti satisfacute, in timp ce barbatii au parte de acelasi lucru la 32 de ani.

acum 116 luni (17 Nov 2014)

Studiul comandat de firma producatoare de jucarii si accesorii erotice LoveHoney din SUA a inclus 1.000 de adulti, femei si barbati, cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani.

Acestia au fost rugati sa raspunda la o serie de intrebari, printre care varsta la care si-au pierdut virginitatea, varsta la care au facut cel mai mult sex si perioada din viata in care au avut parte de cele mai satisfacatoare partide de sex. De asemenea, perioada din viata in care respondentii au considerat ca au avut parte de cele mai bune partide de sex nu a coincis cu cea in care au facut si cel mai mult sex. Femeile au indicat varsta de 26 de ani ca fiind cea la care au simtit ca sunt suficient de experimentate si mature ca sa stie ce-si doresc in pat pentru a se simti satisfacute, in timp ce barbatii au parte de acelasi lucru la 32 de ani. Cu atat mai mult este nevoie de practica si de experienta in conditiile in care sistemul sexual feminin este extrem de complex. In ceea ce ii priveste pe barbati, cu siguranta considera ca au avut parte de cele mai bune partide de sex la varsta la care s-au simtit increzatori in abilitatile lor de amanti.

Expertul britanic nu a fost surprinsa ca femeile ajung mai repede decat se credea la momentul in care se simt increzatoare din punct de vedere sexual.

Citeste si:

Pentru ce sunt dispuse femeile sa renunte la sex

In viitor, vom face sex doar de placere, nu pentru a avea copii, spune medicul care a inventat pilula contraceptiva ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro