-Vara asta, profita de promotia Canon Cashback

-Vara asta, profita de promotia Canon Cashback

Vara aceasta poti sa-ti cumperi un aparat foto nou, daca esti la inceput de drum sau poti sa-ti accesorizezi gadgetul deja existent cu o noua serie de obiective, teleobiective sau, de ce nu, imprimante portabile. Obiectiv EF 24-70mm f/2.8L II USM E unul dintre cele mai populare obiective si va va aduce inapoi 1.000 de lei, la o achizitie de aproximativ 9.000 de lei, in functie de magazinul de unde il cumparati.

acum 104 luni (23 Jun 2015)

Vara aceasta poti sa-ti cumperi un aparat foto nou, daca esti la inceput de drum sau poti sa-ti accesorizezi gadgetul deja existent cu o noua serie de obiective, teleobiective sau, de ce nu, imprimante portabile. Fotografia nu mai are secrete pentru multi si, desi totul pleaca de la mult antrenament, ai nevoie si de echipamente bune pentru a realiza imagini de calitate.

Anul acesta, Canon a lansat o promotie de vara numita Cashback, prin care primesti inapoi o suma de bani dupa ce achizitionezi un produs. Daca intrati pe Cashback, veti vedea o lista de produse pe care, daca le cumparati, va vor aduce o serie de beneficii. Astfel, clientii vor primi inapoi de la 100 la 1.000 de lei, in functie de produsul achizitionat. Dupa inregistrare se va primi un mail, iar apoi plata va fi facuta prin transfer bancar, in contul pe care-l vei oferi in formularul de inregistrare. Vei putea folosi banii pentru orice, desi, daca iti cumperi un aparat foto, ar fi un moment potrivit sa achizitionezi si accesorii, daca tot primesti bani inapoi.

Cele mai mari beneficii din campanie

Canon EOS 6D

Primul full-frame cu WiFi si GPS a fost lansat in 2012 si este un must-have daca vrei sa treci la un nou nivel in vara aceasta.

Are un senzor de 20,2 megapixeli si un ISO care ajunge la 25.600.

Obiectiv EF 24-70mm f/2.8L II USM

E unul dintre cele mai populare obiective si va va aduce inapoi 1.000 de lei, la o achizitie de aproximativ 9.000 de lei, in functie de magazinul de unde il cumparati.

E un obiectiv care ofera o diafragma constanta pe intreaga plaja de zoom, iar tehnologia optica de de ultima generatie asigura o claritate mare in tot cadrul.

Obiectiv EF 70-200 mm f/2.8LIS II USM

Teleobiectivul oricarui fotograf profesionist e un lucru obligatoriu, iar daca vara asta vrei sa te ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro