Vara aceasta, este natural sa transmiti emotii in buchete de flori!

Buchetele și aranjamente florale spectaculoase din colecția de vară create de floristii Floria.ro sunt ideale pentru un cadou de nuntă, aniversarea cuiva drag sau pur și simplu pentru o surpriză făcută persoanei iubite. Spiritul liber și exuberant oferit de florile de vară din noua colecție Floria.ro creează o atmosferă de vacanță, perfectă pentru acest inceput de sezon.

acum 52 luni (8 Jun 2016)

Sezonul cald este oficial deschis, iar miresmele florilor de vară se simt din ce in ce mai puternic. Buchetele de flori de vară creează atmosfera de vacanță după care tanjim cu toții.

Pentru sezonul mult-așteptat, Floria.ro a lansat colecția de vară, plină de flori proaspete, nuanțe solare imbinate cu pasteluri delicate. Buchetele și aranjamente florale spectaculoase din colecția de vară create de floristii Floria.ro sunt ideale pentru un cadou de nuntă, aniversarea cuiva drag sau pur și simplu pentru o surpriză făcută persoanei iubite.

Nuanțe solare imbinate cu pasteluri delicate

In colecția de buchete de vară, designerii Floria.ro au ales să creeze buchete care abundă de flori in nuanțe solare, imbinate cu pasteluri delicate, care oferă un deliciu vizual. Pentru noile buchete de vară, designerii Floria.ro propun o cromatică predominată de rose-quartz, galben, oranj, corai și accente de violet.

Buchetele și aranjamentele din colecția de vară lansată de Floria.ro sunt realizate dintr-un amalgam de flori, aranjate perfect cromatic pentru un echilibru vizual deosebit.

Noile buchete de flori, un cadou deosebit pentru nuntă

Odată cu inceperea verii, și sezonul nunților este oficial deschis.

Un alt cadou ideal sunt aranjamentele florale in vase de lemn care imbină aerul rustic cu flori rafinate in nuanțe de corai, fuchsia, roz pastelat. Spiritul liber și exuberant oferit de florile de vară din noua colecție Floria.ro creează o atmosferă de vacanță, perfectă pentru acest inceput de sezon.

Intrucat Campionatul European debutează in acest final de săptămană, Floria.ro lansează și o colecție-capsulă cu buchete de flori ideale pentru a fi transmise in perioada meciurilor. Colecția propune gentlemanilor desăvarșiți să iși arate activ atenția față de partenerele lor, chiar dacă interesul le este captat de meciurile din Campionatul European d... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro