Vant puternic la Marea Neagra: porturi inchise si decoratiuni pascale daramate

Vant puternic la Marea Neagra: porturi inchise si decoratiuni pascale daramate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis avertizare de Cod galben pentru jumatate din Dobrogea, mai exact in judetul Tulcea, unde vantul intensificat sufla in rafale cu o viteza de pana la 65 kilometri la ora. In Carpatii Meridionali si de Curbura, indeosebi la altitudini de peste 1500 m, vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare.

acum 48 luni (17 Apr 2017)

Astfel, in porturile Constanta Nord, Constanta Sud-Agigea si Midia, manevrele de operare a navelor au fost suspendate incepand din dimineata zilei de luni, 17 aprilie. Capitania Portului Constanta indica o forta a vantului de gradele 4-5 pe Scala Beaufort la mal si de gradul 7 in larg, cu valuri care depasesc 5 metri. Ouale de Pasti amplasate de edii in sensurile giratorii din intersectii au fost puse la pamant, semn ca nu erau deloc fixate corespunzator conditiilor climaterice din Constanta, in care vantul este o prezenta constanta. Avizele de la Urbanism unde sunt?", intreaba activistii de la Baricada Verde, care au surprins imaginile cu decoratiunile cazute in afara sensului giratoriu, pe carosabil, pe benzile de circulatie. Dupa o ora de la postarea fotografiilor pe contul Baricada Verde, un muncitor a venit sa le ridice si sa le fixeze mai bine.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis avertizare de Cod galben pentru jumatate din Dobrogea, mai exact in judetul Tulcea, unde vantul intensificat sufla in rafale cu o viteza de pana la 65 kilometri la ora.

Prognoza meteo prevede ca in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei temporar va ploua, iar cantitatile de apa vor depasi local 15-20 litri pe metrul patrat si izolat 30 l/mp. In Carpatii Meridionali si de Curbura, indeosebi la altitudini de peste 1500 m, vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Activistii vor sa impiedice construirea unei biserici pe spatiul de joaca din Tomis III

Constantenii ecologisti fac baricada verde fata de proiectele de ciuntire a spatiului verde. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro