Vanghelie si-a DEPUS CANDIDATURA pentru PRIMARIA Sectorului 5. Fostul EDIL vrea sa isi ia "DEMNITATEA" inapoi

Vanghelie si-a DEPUS CANDIDATURA pentru PRIMARIA Sectorului 5. Fostul EDIL vrea sa isi ia

Vanghelie trebuie sa fie invins intr-o lupta electorala directa de catre cetatenii ai caror bani i-a deturnat, iar Sectorul 5 trebuie sa redevina o zona de elita a Capitalei, recunoscuta pentru bisericile ei, pentru muzeele sale, pentru palate si pentru Opera, nu pentru ghetourile de care Marian Vanghelie avea nevoie pentru a-si mentine controlul politic.

acum 49 luni (26 Apr 2016)

Dupa ce si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 5, Marian Vanghelie a spus ca a intrat in aceasta cursa pentru ca vrea sa isi ia "demnitatea inapoi". Candidez pentru ca vreau sa imi iau demnitatea inapoi", a spus Vanghelie dupa ce si-a depus actele necesare candidaturii.

Totodata, deputatul PNL Ovidiu Raetchi, candidat la Primaria Sectorului 5, a spus ca el insusui i-a cerut lui Vanghelie sa candideze. El precizeaza ca anuntul potrivit caruia isi depune candidatura este o veste buna pentru cetatenii din sector. Astfel, ei au sansa sa il invinga la vot pe cel care timp de 15 ani a devalizat bugetul sectorului si i-a condamnat la subdezvoltare.

"Depunerea candidaturii lui Marian Vanghelie - pe care i-am cerut-o imperativ sambata - reprezinta o sansa exceptionala pentru ca cetatenii din Sectorul 5 sa isi restabileasca onoarea, dupa 15 ani in care au fost asociati de fostul lor primar cu coruptia, subdezvoltarea si mita electorala. Vanghelie trebuie sa fie invins intr-o lupta electorala directa de catre cetatenii ai caror bani i-a deturnat, iar Sectorul 5 trebuie sa redevina o zona de elita a Capitalei, recunoscuta pentru bisericile ei, pentru muzeele sale, pentru palate si pentru Opera, nu pentru ghetourile de care Marian Vanghelie avea nevoie pentru a-si mentine controlul politic. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro