Vanatoare de oameni in Texas dupa al patrulea atac cu bomba in mai putin de-o luna

Vanatoare de oameni in Texas dupa al patrulea atac cu bomba in mai putin de-o luna

Anchetatorii au declarat ca nu au nicio idee in privinta motivelor din spatele seriei de atacuri care a inceput acum 17 zile, si l-au rugat public pe atacator sa ia legatura cu oamenii legii si sa le spuna ce revendicari are. In primul atac, de pe 2 martie, si-a pierdut viata un barbat de culoare in varsta de 39 de ani.

acum 23 luni (20 Mar 2018)

Anchetatorii au declarat ca nu au nicio idee in privinta motivelor din spatele seriei de atacuri care a inceput acum 17 zile, si l-au rugat public pe atacator sa ia legatura cu oamenii legii si sa le spuna ce revendicari are. A patra bomba a fost declansata duminica intr-un cartier din vest, dupa ce o victima a calcat pe un fir capcana. "Ne confruntam in mod clar cu ceea ce ne asteptam in acest moment sa fie un ucigas in serie care se foloseste de bombe" a declarat Seful Politiei din Austin, Brian Manley, intr-o conferinta de presa in apropierea locului unde a explodat ultima bomba. Politistii au relatat ca bomba a fost declansata cand una dintre victime a calcat pe un fir de pe trotuar. Cei doi raniti, in varsta de 22 respectiv 23 de ani, au fost transportati la spital cu rani "substantiale" insa medicii spun ca viata acestora nu este in pericol. Manley a mai declarat ca in ancheta de fata sunt implicati peste 500 de agenti federali, inclusiv FBI si alte institutii.

"In acest moment exista o armata de oameni care se ocupa de caz. Sunt increzator ca o sa-l gasim pe cel care este responsabil si il vom opri", a subliniat pentru CNN primarul din Austin, Steve Adler. In primul atac, de pe 2 martie, si-a pierdut viata un barbat de culoare in varsta de 39 de ani. Cea de-a doua bomba a explodat lunea trecuta, o adolescenta afro-americana in varsta de 17 ani pierzandu-si viata. Cateva ore mai tarziu, o a treia bomba a ranit o femeie hispanica de 75 de ani. Politistii exploreaza acum ideea ca atacurile ii vizeaza pe oamenii de culoare insa inca nu se pot pronunta concret, intrucat ultima bomba a fost amplasata la intamplare pe trotuar.

Fortele de ordine din Austin i-au cerut atacatorului sau atacatorilor sa-i contacteze si sa-si explice motivatiile din spatele incidentelor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro