Vama Veche. Cum s-ar potrivi o tabara de refugiati islamisti in "Capitala" libertinajului romanesc

Vama Veche. Cum s-ar potrivi o tabara de refugiati islamisti in

Poate fi o masura preventiva, asa cum reiese din declaratia purtatorului de cuvant al Garzii de Coasta, de amenajare a unui punct de primire in cazul in care vor aparea si pe litoralul nostru imigranti, sau poate fi vorba de amenajarea unei tabere. Daca e vorba de o tabara pentru cei ce primesc azil, inseamna ca declaratia purtatorului de cuvand vine doar sa linisteasca spiritele pe moment, pentru ca lumea sa creada ca imigrantii vin si pleaca insotiti de organele de ordine.

acum 97 luni (18 Mar 2016)

>

Pe principiul ca nu iese fum fara foc, este posibil ca la Vama Veche sa avem in curand un centru de gestionare a imigrantilor. Nu stim in ce masura va fi centru de triere, cand pana in prezent am vazut ca litoralul romanesc nu s-a aflat pe niciun traseu al imigrantilor pentru care limanul este Germania si nu comuna Limanu. Poate fi o masura preventiva, asa cum reiese din declaratia purtatorului de cuvant al Garzii de Coasta, de amenajare a unui punct de primire in cazul in care vor aparea si pe litoralul nostru imigranti, sau poate fi vorba de amenajarea unei tabere. Daca e vorba de o tabara pentru cei ce primesc azil, inseamna ca declaratia purtatorului de cuvand vine doar sa linisteasca spiritele pe moment, pentru ca lumea sa creada ca imigrantii vin si pleaca insotiti de organele de ordine.

Este cunoscut faptul ca Vama Veche si 2 Mai sunt zone de litoral preferate de libertini, nudismul fiind o practica obisnuita a turistilor. In noaptea de Revelion, femeile din Koln erau bine imbracate si au fost agresate sexual de catre imigranti.

Celor care inca nu fac legatura intre valul de musulmani si miscarile extremiste din tarile UE nici dupa victoria Alternativei pentru Germania la ultimele alegeri le recomand sa urmareasca mesajul Partidului Romania Unita, a celui ce dorea nu demult crearea unor garzi civile. Credeti ca nu se vor gasi printre obisnuitii Vamii Vechi oameni care sa le imbratiseze mesajele doldora de xenofobie?

In actualele conditii, in care intelegerea principalilor jucatori politici, PSD si PNL, cu privire la alegerea primarilor intr-un singur tur a dus la o cartelizare a vietii politice, in care alegatorii percep faptul ca jocurile sunt deja facute, alegerile devenind doar un ritual de legitimare a celor pe care partidul deja i-a pus la primarii, asemenea mesaje ar putea fi atragatoare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro