Valerie Ciolos, sotia premierului, a explicat la Alba Iulia cum se poate face dezvoltarea personala prin muzica

Valerie Ciolos, sotia premierului, a explicat la Alba Iulia cum se poate face dezvoltarea personala prin muzica

Organizatorii evenimentului au propus celor prezenti un nou mod de a intelege si de a privi muzica, ca si integrare in viata de zi cu zi, ca si armonie, ca si echilibrare si de ce nu, ca si vindecare. De asemenea, tot in cadrul evenimentului a avut loc si inaugurarea expozitiei "Alba Iulia, o istorie a orasului prin strazile si monumentele sale", realizata de catre Primaria municipiului Alba Iulia in colaborare cu Universitatea "1 Decembrie 1918" si Muzeul National al Unirii.

acum 70 luni (17 Mar 2016)

La eveniment a participat si de psihologul dr. Un alt subiect atins de Valerie Ciolos, in cadrul seminarului organizat la Academia Doamnelor din Alba Iulia, a fost "cat de important este sa traim in prezent", ea sustinand ca oamenii isi petrec 47% din timp gandindu-se la lucruri petrecute in trecut, viitor sau la alte persoane. "Mindfulness inseamna sa ne folosim atentia intr-un mod voit si sa o focalizam intr-un mod prezent si fara a ne judeca. Ce am putut constata, dupa ani de zile in care am lucrat ca si analist economist, e faptul ca am regasit placerea si bucuria de a canta, iar atunci s-a petrecut ceva extraordinar. M-am simtit atat de bucuroasa ca pot sa cant si pot sa impartasesc sentimentul cu ceilalti", a spus Valerie Ciolos-Villemin. Aceasta a transmis ca simte o bucurie imensa atunci cand canta alaturi de oameni si "fericirea asta dureaza zile in sir".

Foto: alba24.ro

Publicul a fost antrenat de prezentatori sa testeze efectele benefice ale muzicii si dansului in comunitate. Organizatorii evenimentului au propus celor prezenti un nou mod de a intelege si de a privi muzica, ca si integrare in viata de zi cu zi, ca si armonie, ca si echilibrare si de ce nu, ca si vindecare. Din program a facut parte workshopul "Rolul muzicii in sanatatea, armonia si educarea comunitatii", inaugurarea expozitiei colective a beneficiarilor centrului, recitaluri muzicale si momentul artistic "Radacini si aripi". Consideram ca arta este un mijloc de a ne armoniza si de a comunica mai usor", a spus Crina Dumitrescu, directorul Directiei Programe din cadrul Primariei Alba Iulia. Evenimentul a cuprins si inaugurarea expozitiei colective de produse handmade, unde au putut fi admirate creatii unicat, realizate de catre beneficiarii centrului.

De asemenea, tot in cadrul evenimentului a avut loc si inaugurarea expozitiei "Alba Iulia, o istorie a orasului prin strazile si monumentele sale", realizata de catre Primaria municipiului Alba Iulia in ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro