Valentine's Day, intre dragoste si sex: "Popa nu aude la spovedanie un sfert din ce aud eu la sex-shop"

Valentine's Day, intre dragoste si sex:

Chit ca este sarbatoare imprumutata, Sfantul Valentin inseamna pentru multi romani motivul perfect pentru a pasi pentru prima data intr-un sex-shop, chiar daca, spre deosebire de anii trecuti, cand aceste magazine aveau geamurile fumurii ca sa nu se socheze trecatorii pudici, vitrinele sunt luminate puternic pentru a pune in valoare manechinele costumate de parca se pregatesc de orgie. Daca tinerii au probleme, bineinteles ca se confrunta cu dificultati si domnii de peste 70 de ani, care vin sa mai ia cate o pastiluta energizanta, o dracie de la chinezi, pe baza de plante, care face sangele sa clocoteasca in vine ca-n tinerete si trei zile la rand. Normal, problemele delicate nu se rezolva numai cu hapuri, uneori este nevoie de o papusa gonflabila cu pielea fina ca matasea si zona genitala care vibreaza, de o canapea dotata cu trei vibratoare pe alese, de diverse dimensiuni, sau de un kit cu socuri electrice, dar socuri blande (foto jos), pe post de dulce tortura.

acum 93 luni (11 Feb 2015)

Chit ca este sarbatoare imprumutata, Sfantul Valentin inseamna pentru multi romani motivul perfect pentru a pasi pentru prima data intr-un sex-shop, chiar daca, spre deosebire de anii trecuti, cand aceste magazine aveau geamurile fumurii ca sa nu se socheze trecatorii pudici, vitrinele sunt luminate puternic pentru a pune in valoare manechinele costumate de parca se pregatesc de orgie.

"Persoanele care vin pentru prima oara intr-un sex-shop sunt foarte jenate, incearca sa cumpere repede ce au de cumparat si sa plece. Sunt stresate si nu au chef sa-i ceara prea multe detalii vanzatorului", explica Dragos Enea, managerul unuia dintre cele mai importante lanturi de sex-shopuri din Romania, sfiala fireasca de care dau dovada clientii la primul contact cu rafturile care gem sub greutatea zecilor de vibratoare, papusi gonflabile, canapele dotate cu trei falusuri si alte jucarii sexuale care vibreaza, se unduiesc sau lumineaza in intuneric.

"Va rog eu frumos sa nu stati pe capul meu" este pus pe fuga domnul Marian, barbat bine, la 50 de ani, grizonat, cand se apropie de cate un client "virgin" intr-ale sex-shopului ca sa-i ofere o mana de ajutor. Modul in care stii sa-l faci pe om sa se simta in largul lui vorbind despre cele mai intime ganduri te transforma intr-un vanzator bun, cautat de clientii care ajung sa se simta in siguranta cand se lasa pe mana unui profesionist. Iar domnul Marian, om trecut prin viata, stie cand sa plaseze o gluma ca sa mai detensioneze atmosfera sau cand sa bata pe umar o sotie disperata ca nu mai stie de cinci ani ce este ala orgasm.

Surprizele din pachetelul erotic, special pentru Ziua Indragostitilor

Apropiata Zi a Indragostitilor este un prilej de a face vanzari bune, asa ca managerii au pregatit pachete erotice speciale pentru cei care vor sa-si surprinda partenerii cu un cadou "picant". "Aseara am adus un set special pentru Sfantul Valent... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro