Valentine's Day - cele mai bune aplicatii prin care sa-ti gasesti perechea pe ultima suta de metri

Va faceti un cont pe Facebook si va alegeti raza in care vreti ca aplicatia sa va gaseasca o posibila pereche. Va autentificati cu un cont de Facebook, dar Down promite ca toate conversatiile din aplicatie vor fi private.

acum 104 luni (13 Feb 2015)

Ziua indragostilor - Tinder

Tinder s-a lansat in august 2012 si a cucerit lumea. Din nou, e folosita in majoritatea timpului pentru sex si pentru interactiuni de o noapte.

Va faceti un cont pe Facebook si va alegeti raza in care vreti ca aplicatia sa va gaseasca o posibila pereche.

Apoi va apar pe ecran imagini cu persoane din zona voastra si trebuie sa dati swipe din stanga sau din dreapta. Daca si ei ii place, atunci va accepta si veti putea vorbi.

Si apoi mai aveti timp inca o zi sa aveti o pereche de Valentine's Day.

Valentine's Day - Grindr

E ca Tinder, doar ca e varianta pentru persoanele LGBT. Sunteti gay si vreti sa va gasiti un partener in Bucuresti pentru Valentine's Day?

Grindr localizeaza utilizatorii din apropierea noastra, in functie de zona geografica. In principiu, e folosita mai ales de barbatii gay, deci femeile nu ar avea mari sanse de reusita cu aceasta aplicatie. http://grindr.com/ Valentine's Day - Down

Nu stim cat de populara este aplicatia aceasta in Romania, dar este foarte clara. Practic, gaseati oameni in orasul vostru, le spuneti ca vreti sa faceti sex cu ei si daca ei accepta, va puteti intalni apoi.

Va autentificati cu un cont de Facebook, dar Down promite ca toate conversatiile din aplicatie vor fi private. De asemenea, nimeni nu va sti ca ati dat Down unei fete daca aceasta va refuza. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro