Valentin Ceausescu a reaparut in public. Cum arata acum ultimul membru al familiei fostului dictator comunist

Valentin Ceausescu a reaparut in public. Cum arata acum ultimul membru al familiei fostului dictator comunist

Valentin Ceausescu are 69 de ani si este pensionar. Valentin Ceausescu a reaparut ieri in public dupa multi ani si a fost la festivitatea organizata de Victor Piturca si Tudorel Stoica la hotelul Intercontinental din Bucuresti.

acum 67 luni (8 May 2017)

Valentin Ceausescu are 69 de ani si este pensionar. In virtutea bunelor relatii pe care le are cu fostii stelisti care au castigat Cupa Campionilor Europeni in 1986, Valentin a acceptat sa participe la o intrunire prilejuita de implinirea a 31 de ani de la cea mai mare performanta a fotbalului romanesc.

Valentin Ceausescu a reaparut ieri in public dupa multi ani si a fost la festivitatea organizata de Victor Piturca si Tudorel Stoica la hotelul Intercontinental din Bucuresti.

Cel mai mare dintre copiii cuplului Nicolae- Elena Ceausescu a stat la masa si a povestit cu Piturca, Tudorel Stoica, Iovan, Barbulescu, Bumbescu, Lacatus, Majearu, Balint, Belodedici si Pistol.

Valentin Ceausescu este cel mai mare dintre cei trei copiii ai familiei Ceausescu. In urmatorii doi ani a fost student al Facultatii de Fizica din Bucuresti, dupa care a urmat si a absolvit cursurile prestigiosului Imperial College din Londra. Tot in 1970, pe 3 iulie, el s-a casatorit cu Iordana Borila, fiica lui Petre Borila si a comunistei de origine evreiasca Ecaterina Abraham, cu care are un fiu, Daniel Valentin, nascut in 1981.

Nicolae si Elena Ceausescu au mai avut doi copii. Zoia Ceausescu (1949-2006) si Nicu Ceausescu (1951-1996). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro