Valea Bargaului, oaza de liniste a DJ-ului care s-a sinucis. Prietenii spun ca la ultima vizita era vesel si plin de viata

Valea Bargaului, oaza de liniste a DJ-ului care s-a sinucis. Prietenii spun ca la ultima vizita era vesel si plin de viata

In data de 18 septembrie DJ-ul Claudiu Roman si-a pus capat zilelor, fara ca apropiatii sa inteleaga pe deplin ce l-a determinat sa recurga la acest gest. Era de asemenea multumit de afacerea sa de organizare evenimente, mi-a spus ca ii merge bine, asa ca probleme cu banii nu cred ca avea, chiar daca nu mai avea emisiune", completeaza Razvan.

acum 99 luni (21 Sep 2014)

In data de 18 septembrie DJ-ul Claudiu Roman si-a pus capat zilelor, fara ca apropiatii sa inteleaga pe deplin ce l-a determinat sa recurga la acest gest. Cert este faptul ca acesta a fost afectat de faptul ca emisiunea pe care o prezenta la Radio 21 a fost scoasa din grila, dar si ca se confrunta cu o depresie severa in ultima perioada, problema care l-a trimis inclusiv la psiholog. Micuta localitate din Bistrita-Nasaud era oaza de liniste a DJ-ului care venea cu fiecare ocazie sa isi vada prietenii si bunica de 84 de ani care locuieste aici.

"Venea de 3-4 ori pe an in Bistrita-Bargaului, incerca sa prinda aici toate sarbatorile mari.

Acesta spune ca in copilarie, an de an, Claudiu isi petrecea vacantele de vara in Bistrita-Bargaului, iar cand a intrat in piata muncii a continuat sa isi viziteze bunica si unchiul, de care era foarte atasat. Era de asemenea multumit de afacerea sa de organizare evenimente, mi-a spus ca ii merge bine, asa ca probleme cu banii nu cred ca avea, chiar daca nu mai avea emisiune", completeaza Razvan.

Cat despre atitudinea lui Claudiu, prietenii sai din Bistrita-Bargaului spun ca era foarte pozitiva si vesela si ca ii placea viata. Nici la ultima vizita de acum o luna Claudiu nu a dat de inteles ca ar avea probleme, ca ar fi deprimat sau ca s-ar gandi vreo secunda la sinucidere.

"Ma asteptam de la oricine sa faca asta, mai putin de la Claudiu. Nu am simtit in nicio discutie cu el ca ar avea probleme sau ca s-ar gandi sa isi puna capat zilelor", mai spune Razvan.

Adesea, in vizitele sale in Bistrita-Nasaud, Claudiu surprindea peisaje pe care mai apoi le posta pe pagina sa de Facebook. Familia DJ-ului a facut demersurile pentru ca pagina de Facebook a acestuia sa fie inchisa, astfel ca prietenii nu mai pot sa "il planga" in mediul virtual. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro