Vadim, dupa ce a batut palma cu Ponta. "Arestarile lui Nastase si Hrebenciuc sunt o rusine. Sustin o lege a aministiei si gratierii"

Vadim, dupa ce a batut palma cu Ponta.

Iar Klaus Iohannis si echipa lui au facut niste greseli monumentale pentru miscarea nationalista din Romania (...) Eu nu voi vota niciodata un strain de neam si lege, un om de o alta etnie, sau prin absurd Klaus Iohannis ar putea deveni presedintele Romaniei atunci cand eu voi deveni presedintele Germaniei", au fost primele cuvinte ale "Tribunului" dupa semnarea protocolului cu UNPR. In cazul lui Viorel Hrebenciuc, arestarea a fost solicitata pentru infractiunile de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de influenta si instigare la folosire a influentei de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

acum 99 luni (5 Nov 2014)

Vadim Tudor a motivat sustinerea pentru Ponta la prezidentiale, prin faptul ca nu ar putea vota un presedinte de alta etnie. "Am fost curtat de ambele tabere beligerante, dar dupa o serioasa reflectare si meditatie am decis sa il ajut pe tanarul Victor Ponta sa se mute cu biroul la Palatul Cotroceni pentru ca, vorba aia, aleg raul cel mai mic. Iar Klaus Iohannis si echipa lui au facut niste greseli monumentale pentru miscarea nationalista din Romania (...) Eu nu voi vota niciodata un strain de neam si lege, un om de o alta etnie, sau prin absurd Klaus Iohannis ar putea deveni presedintele Romaniei atunci cand eu voi deveni presedintele Germaniei", au fost primele cuvinte ale "Tribunului" dupa semnarea protocolului cu UNPR. De asemenea, Vadim a comentat si cu privire la controversata lege a aministiei si gratierii, subliniind ca sustine un astfel de proiect, deoarece exista multi romani inchisi pe nedrept. In plus, Vadim a precizat ca ar fi discutat si el cu mai multi politicieni cu privire la o astfel de lege. Primul dosar este cel referitor la retrocedarile ilegale ale unor terenuri din judetul Bacau, dosar in care apare altaturi de deputatul PSD Ioan Adam si senatorul PSD Ilie Sarbu. In cazul lui Viorel Hrebenciuc, arestarea a fost solicitata pentru infractiunile de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de influenta si instigare la folosire a influentei de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite. Viorel Hrebenciuc este acuzat ca s-a implicat activ in influentarea autoritatilor publice pentru retrocedarea iliegala a unei suprafete de peste 43.000 hectare de teren din Bacau. Totodata, procurorii spun ca Hrebenciuc avea rolul de a influenta autoritatile locale pentru a efecuta punerea in posesie. Cel de-al doilea dosar in care Viorel Hrebenciuc este implicat se refera la un trafic de influenta. Liderul PSD a fost interceptat intr-o discutie cu purt... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro