Vacanta Mare revine cu un nou sezon la Kanal D: Gabriela Cristea isi joaca propriul rol in "Te vreau langa Leana"

Nu ratati, incepand din 4 noiembrie, in fiecare vineri, de la ora 23:00, "Te vreau langa Leana", o noua portie zdravana de umor si buna dispozitie, asigurata de indragitii actori ai grupului Vacanta Mare.

acum 85 luni (3 Nov 2016)

Campionii umorului romanesc se intorc pe micile ecrane, la Kanal D, cu un nou sezon plin de peripetii: "Te vreau langa Leana". In primul episod al seriei noi, o vor regasi pe Leana, inima zburdalnica, apeland de aceasta data la ajutorul emisiunii "Te vreau langa mine" pentru a-si gasi jumatatea si a se imbogati. Astfel ajunge Leana sa il cunoasca pe insusi Ion Tiriac, la paravanul patronat de Gabriela Cristea, care isi joaca propriul rol, cel de gazda a show-ului matrimonial.

"Incepem acest sezon cu niste chestiuni sensibile, treburi femeiesti, pe care numai Leana le poate intelege, e vorba de dragostea adevarata, pe bani multi! Noul sezon va fi difuzat seara tarziu, de la 23:00, pentru ca lumea sa poata avea vise interzise cand merge la culcare", spune Mugur Mihaescu.

Nu ratati, incepand din 4 noiembrie, in fiecare vineri, de la ora 23:00, "Te vreau langa Leana", o noua portie zdravana de umor si buna dispozitie, asigurata de indragitii actori ai grupului Vacanta Mare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro