Vacanta de Valentine's Day, planuita pe internet: ce orase prefera romanii si cat cheltuie

Vacanta de Valentine's Day, planuita pe internet: ce orase prefera romanii si cat cheltuie

Potrivit Paravion, agentie online de turism, bugetul mediu alocat de catre cei care vor un weekend romantic in Europa se ridica la 300 de euro de persoana.

acum 66 luni (8 Feb 2017)

Potrivit Paravion, agentie online de turism, bugetul mediu alocat de catre cei care vor un weekend romantic in Europa se ridica la 300 de euro de persoana. Istanbul nu a fost tocmai un oras sigur, de unde si distantarea de acesta a oamenilor.

Bugetul mediu mai sus mentionat acopera biletele de avion tur-retur si trei nopti de cazare la un hotel de 3 stele, cu mic-dejun inclus. Ca varsta, majoritatea mini-vacantelor au fost achizitionate de tinerii cu varstele cuprinse intre 27 si 35 de ani. Iar un procent de aproximativ 65% din cei care solicita acest tip de city break este reprezentat de barbati.

Turistii si-au rezervat vacantele de Valentine's Day cu aproximativ o luna inainte, insa sunt si multe cereri last minute, chiar daca tarifele sunt mai ridicate pentru acestea. Aproximativ 80% din totalul celor care aleg sa calatoreasca de Valentine's Day vor zbura din Bucuresti, iar din Timisoara si Cluj aproximativ 7%, iar din Iasi vor fi 4%. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro