Vacanta de iarna, in tari calde: cat platesc pentru plaja cei care cumpara online

Vacanta de iarna, in tari calde: cat platesc pentru plaja cei care cumpara online

O vacanta de sapte nopti la un hotel de trei stele, cu bilete de avion incluse, costa, in medie, 600 de euro de persoana. In medie, pentru 2.000 de euro, turistii primesc un pachet care acopera transportul cu avionul dus-intors, transferul de la aeroport si retur, respectiv sapte nopti de cazare la hotel de patru sau cinci stele.

acum 83 luni (6 Jan 2017)

Conform Paravion, agentie online de turism, cei care vor o vacanta exotica platesc intre 600 si 2.000 de euro. Cea mai solicitata destinatie pentru aceasta luna este Bali, iar bugetul mediu alocat pentru 10 nopti la patru stele se ridica la 1.400 de euro de persoana. Costul include biletul de avion dus-intors, transferul de la aeroport si cazarea pe 10 nopti, cu mic-dejun. O vacanta de sapte nopti la un hotel de trei stele, cu bilete de avion incluse, costa, in medie, 600 de euro de persoana. In medie, pentru 2.000 de euro, turistii primesc un pachet care acopera transportul cu avionul dus-intors, transferul de la aeroport si retur, respectiv sapte nopti de cazare la hotel de patru sau cinci stele.

Cand vine vorba de city break european, preferate sunt Amsterdam, Munchen, Paris si Viena. Majoritatea plecarilor catre aceste destinatii sunt in prima jumatate a lunii, iar durata medie de calatorie este de trei-patru zile. Cel mai ieftin bilet de avion cu destinatie europeana, rezervat pentru luna ianuarie, este unul de pe ruta Bucuresti - Roma, la pretul de 29 de euro. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro