Utilizatorii Windows 10 nu vor mai putea face actualizari gratuite

Windows 10 este folosit ca platformă de gaming mai mult ca oricand, cu peste 9 miliarde de ore de joc pe Windows 10 de la lansare. Aplicaţiile preinstalate in Windows 10, incluzand Photos, Groove Music, şi Movies &TV au milioane de utilizatori activi in fiecare lună, aplicaţia Photos fiind utilizată de peste 144 de milioane de oameni.

acum 91 luni (6 May 2016)

După aproape un an de la lansare, Windows 10 rulează in prezent pe 300 de milioane de dispozitive active din intreaga lume. Dezvoltat in acord cu viziunea Microsoft de a crea o experienţă de operare mai personală, mai naturală, mai mobilă şi mai sigură pentru fiecare client, industrie şi companie, Windows 10 oferă experienţe inovatoare care sunt in acelaşi timp familiare, sigure, personale şi productive.

Peste 63 de miliarde de minute au fost petrecute pe Microsoft Edge numai in luna martie 2016, cu o creştere de 50% faţă de trimestrul trecut. Windows 10 este folosit ca platformă de gaming mai mult ca oricand, cu peste 9 miliarde de ore de joc pe Windows 10 de la lansare.

Aplicaţiile preinstalate in Windows 10, incluzand Photos, Groove Music, şi Movies &TV au milioane de utilizatori activi in fiecare lună, aplicaţia Photos fiind utilizată de peste 144 de milioane de oameni.

In plus, Windows Store continuă să crească zilnic cu noi aplicaţii ale Platformei Universale Windows, cum ar fi Facebook, Instagram şi Facebook Messenger, cu aplicaţii actualizate UWP de la Vine, Hulu, Netflix şi Twitter, precum şi cu jocuri populare pentru computer, incluzand Rise of the Tomb Raider şi Quantum Break.

In Romania, Microsoft şi cei peste 3.000 de parteneri comerciali locali oferă companiilor un set bogat de soluţii de mobilitate şi creştere a eficienţei in afaceri. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro