USR o da in judecata pe Firea pentru calomnie: A mintit cu buna stiinta

USR o da in judecata pe Firea pentru calomnie: A mintit cu buna stiinta

Afirmatiile primarului sunt de natura sa-i invrajbeasca pe cetatenii Capitalei, de aceea e de condamnat faptul ca tocmai primarul general, in exercitarea atributiilor sale, alege sa creeze tensiuni in randul populatiei, mintind cu buna stiinta", se arata intr-un comunicat publicat de cei de la USR pe site-ul lor.

acum 40 luni (9 Jun 2017)

"In calitatea ei de primar si functionar public, Gabriela Firea a diseminat informatii mincinoase, cunoscand caracterul fals al acestora. Afirmatiile primarului sunt de natura sa-i invrajbeasca pe cetatenii Capitalei, de aceea e de condamnat faptul ca tocmai primarul general, in exercitarea atributiilor sale, alege sa creeze tensiuni in randul populatiei, mintind cu buna stiinta", se arata intr-un comunicat publicat de cei de la USR pe site-ul lor.

Mai mult, USR a tinut sa precizeze ca nu are nicio legatura cu cetatenii veniti la sedinta CGMB de joi, singura interventie a consilierilor USR fiind aceea de a-i convinge pe politisti sa-i lase pe cetateni sa intre in sala de sedinte, actiune ce s-a soldat chiar cu ranirea consilierului Alexandru Gadiuta.

"USR nu a avut niciun rol in aducerea cetatenilor respectivi la sedinta consiliului, in afara gestului facut pe loc de catre colegii nostri Alexandru Gadiuta si Ana Ciceala, de a incerca sa-i convinga pe politisti sa le deschida usa cetatenilor.

Politia locala asemeni Militiei ceausiste

USR a criticat si modul in care a actionat Politia Locala, pe care o compara cu Militia comunista si vor cere, de la superiori, sanctionarea ofiterilor de politie pentru comportamentul lor, urmand a se stabili "la ordinele cui au actionat". Colegul nostru Alexandru Gadiuta a fost agresat de politisti si apara in momentul agresiunii, in calitate de consilier, drepturile cetatenilor si respectarea legii. In cadrul anchetei penale urmeaza sa se stabileasca in ce temei au actionat politistii locali, ce ordine scrise sau verbale au primit si de la cine", se arata la sfarsitul comunicatului publicat de cei de la USR. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro