USR, intre scandal si opozitie. Certuri, finantari dubioase, gafe si limbaj dublu

In replica, Armand a facut publica lista prezentelor sale la sedintele Consiliului Local din sectorul 1, din care reiese ca a lipsit la doar patru sedinte extraordinare sau de indata, convocate pe ultima suta de metri.

acum 37 luni (12 Mar 2017)

Tensiunile interne, problemele financiare si erorile liderilor USR demonstreaza ca partidul nu reuseste sa gestioneze succesul de la alegerile parlamentare.

Cu doua luni inainte de congresul USR, programat pentru luna mai, problemele formatiunii par sa se amplifice. Colega sa de partid, Manuela Muresan, i-a cerut demisia din Consiliul Local al Sectorului 1, acuzand-o ca absenteaza de la sedinte sau pleaca mai devreme pentru a merge la emisiuni TV.

In replica, Armand a facut publica lista prezentelor sale la sedintele Consiliului Local din sectorul 1, din care reiese ca a lipsit la doar patru sedinte extraordinare sau de indata, convocate pe ultima suta de metri. Ea a declansat o serie de demersuri pentru a prelua sefia USR sector 1, condusa de Florin Cobzac.

Cititi textul integral in editia de luni a ziarului "Romania Libera", disponibila la toate punctele de difuzare a presei si prin abonament. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro