USR a depus plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva Gabrielei Firea

Unul singur dintre ele a fost introdus pe ordinea de zi dupa mai bine de trei luni de la depunere, si a fost respins de votul majoritatii PSD si ALDE", precizeaza comunicatul USR.

acum 61 luni (31 May 2017)

Partidul Uniunea Salvati Romania a depus miercuri o plangere penala la adresa primarului general Gabriela Firea, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, informeaza un comunicat al USR.

Plagerea reclama faptul ca, timp de mai multe luni, primarita Firea "a refuzat sistematic sa puna pe ordinea de zi a sedintelor Consiliului General al Municipiului Bucuresti proiectele ce veneau din partea consilierilor USR". Mai mult decat atat, chiar si departamentele primariei, aflate in subordinea Gabrielei Firea, au intarziat mai mult decat cele 30 de zile prevazute de lege sa emita avizele necesare proiectelor propuse de USR. Aceste proiecte urmaresc eficientizarea activitatii spitalelor bucurestene, o imbunatatire a serviciului public de deszapezire, o rezolvare a situatiei cainilor fara pedigree din oras sau infiintarea unei comisii de imagine urbana in primarie. Unul singur dintre ele a fost introdus pe ordinea de zi dupa mai bine de trei luni de la depunere, si a fost respins de votul majoritatii PSD si ALDE", precizeaza comunicatul USR.

Proiectele elaborate de consilierii USR se refera la unitatile medicale din subordinea Primariei Capitalei, la sterilizarea animalelor fara stapan si la salubritate. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro