USB tranteste usa in nas PNL-ului

USB tranteste usa in nas PNL-ului

EVZ a aflat planul pregatit in laboratoare De ideea lui Busoi s-a distantat foarte repede liderul USB, Nicusor Dan, care a subliniat ca exclude din start o alianta sau colaborare, USB fiind un partid care nu e dispus sa-si asume o identitate comuna cu cea a vechilor formatiuni de pe scena politica. Pe de alta parte, un punct de vedere mai nuantat a fost exprimat de un alt consilier de la Sectorul 1, Cristian Seidler.

acum 89 luni (13 Jul 2016)

Liderii USB au refuzat vehement sa dea mana cu PNL pentru un mare pol de dreapta. Noul lider PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a spus ca si-ar dori un dialog cu USB cu privire la o colaborare in consiliile din Bucuresti. Proiectele bune vor fi votate, cele proaste nu, iar in cazul in care vom sesiza ilegalitati vom sesiza institutiile abilitate. Excludem o astfel de alianta. Excludem pentru ca ascultam cu interes ce ne spune publicul nostru, iar acest public are mesajul «nici cu PSD, nici cu PNL».

"PNL ramane un partid nereformat, corupt si clientelar, care a dezamagit cetatenii ce si-au pus sperantele in acesta. Indiferent de ultimele declaratii ale conducerii, el ramane «Curat murdar!»", spune si Clotilde Armand, consilier local la Sectorul 1. EVZ a aflat planul pregatit in laboratoare De ideea lui Busoi s-a distantat foarte repede liderul USB, Nicusor Dan, care a subliniat ca exclude din start o alianta sau colaborare, USB fiind un partid care nu e dispus sa-si asume o identitate comuna cu cea a vechilor formatiuni de pe scena politica. Proiectele bune vor fi votate, cele proaste nu, iar in cazul in care vom sesiza ilegalitati vom sesiza institutiile abilitate. Excludem o astfel de alianta. Excludem pentru ca ascultam cu interes ce ne spune publicul nostru, iar acest public are mesajul «nici cu PSD, nici cu PNL». O pozitie si mai vehementa referitoare la distantarea de PNL a avut candidatul USB care a fost cat pe ce sa iasa primar al Sectorului 1, Clotilde Armand. "PNL ramane un partid nereformat, corupt si clientelar, care a dezamagit cetatenii ce si-au pus sperantele in acesta. Indiferent de ultimele declaratii ale conducerii, el ramane «Curat murdar!»", a precizat Armand, in prezent consilier local la Sectorul 1. Pe de alta parte, un punct de vedere mai nuantat a fost exprimat de un alt consilier de la Sectorul 1, Cristian Seidler. "Nu poate fi vorba de o alianta, adica sa votam cu ochii inchisi tot felul de proiecte", a declarat Seidler pentru ... Citeste intreg articolul pe evz.ro