US Open: Kvitova, calificata in sferturi. Meciuri infernale pentru Halep!

Cum iși poate păstra romanca locul 2 Duelul cu Azarenka, in cazul in care se va incheia cu o victorie a romancei, ar putea fi urmat de un meci infernal, cu Petra Kvitova.

acum 51 luni (8 Sep 2015)

Petra Kvitova, cap de serie 5, s-a calificat in sferturile US Open, după ce a trecut de Johanna Konta, 97 WTA. După ce a trecut de Sabine Lisicki, favorita 24, in urma unui meci foarte greu, scor 6-7 (6/8), 7-5, 6-2, ea va da piept cu o adversară și mai dificilă, Victoria Azarenka, a 20-a favorită, in sferturi. Cum iși poate păstra romanca locul 2

Duelul cu Azarenka, in cazul in care se va incheia cu o victorie a romancei, ar putea fi urmat de un meci infernal, cu Petra Kvitova. Cehoaica a eliminat-o pe Konta cu scorul de 7-5, 6-3, după aproximativ o oră și jumătate.

Citește și Halep, inaintea duelului cu Azarenka: "Sper să mă recuperez. Mă aștept la un meci foarte greu"

Halep și Kvitova luptă pentru locul 2 mondial pe acest final de turneu.

Pentru a fi intr-o formă cat mai bună, Halep s-a retras din turneul de dublu mixt, acolo unde urma să evolueze, in sferturi, cu Horia Tecău.

Citește și Simona Halep se impune in THRILLER-UL cu Lisicki, scor 6-7, 7-5, 6-2. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro