Urzeala tronurilor, varianta Voiculescu si Dragnea. "Va fi pace sau razboi? Ramane de vazut. Vizionare placuta!"

Liberalii si useristii vor deveni pioni in acest conflict cu speranta ca vor avea ceva de castigat, insa, ca de obicei, vor sfarsi in ridicol deoarece nu pot sa accepte un lucru evident: votantii lor, bazinul lor electoral nu este publicul de la Antena 3.

acum 63 luni (11 Jul 2017)

>

S-a terminat cu joaca pe la tv, cu emisiunile nesfarsite in care cel supranumit Daddy de subalterni putea sa prezinte la tabla toate proiectele sale. A fost cautat, pentru inceput, la afacerile cu pantofi - unii de lux e drept. Antenele si-au umflat muschii si i-au transmis sa-si vada de promisiunile electorale si sa nu inceapa un razboi cu presa (mai precis Antena 3) pe modelul lui Traian Basescu, ca nu va fi bine. Este evident ca odata eliberat, Dan Voiculescu va avea un cuvant greu de spus in ecuatia jocurilor politice. La fel ca in trecut, Voiculescu poate schimba tabara in functie de interesele sale, iar forta Antenei 3 va fi atuul sau in toate negocierile politice si, din pacate, politicienii romani sunt obsedati de impactul electoral al acestei televiziuni. Liberalii si useristii vor deveni pioni in acest conflict cu speranta ca vor avea ceva de castigat, insa, ca de obicei, vor sfarsi in ridicol deoarece nu pot sa accepte un lucru evident: votantii lor, bazinul lor electoral nu este publicul de la Antena 3.

Este greu de anticipat cat va escalada acest conflict. A reactionat pe baza de nervi, insa dupa aceasta prima declaratie va pune la punct o strategie. Are de partea sa alte cateva televiziuni, are ministere cheie, are ANAF... Cat de curand o sa actioneze. O retragere de fonduri de la Guvern, un proiect cazut in Consiliul General, o critica constructiva din partea unui coleg etc.

Este greu de anticipat cat va escalada acest conflict. Momentan, pana pe 18 iulie, cand se va decide daca va fi eliberat Dan Voiculescu, o sa mai avem cateva intepaturi de-o parte si de alta. Eliberarea, daca se va produce, iar gurile rele spun ca e aproape sigura, ii va pune fata in fata pe cei doi beligeranti. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro