Urmele IMPRESIONANTE lasate de cei mai INFIORATORI MONSTRI din istorie | GALERIE FOTO

Urmele IMPRESIONANTE lasate de cei mai INFIORATORI MONSTRI din istorie | GALERIE FOTO

In urma cu peste 145 de milioane de ani, zona cunoscuta acum drept Colorado era o campie strabatuta de rauri, iar dinozaurii locuiau de o parte si de alta a acestuia, relateaza amusingplanet.com.

acum 86 luni (20 Apr 2016)

"Creasta" dinozaurilor din Morrison, Colorado, a devenit unul dintre cele mai cunoscute situri arheologice din lume datorita fosilelor de dinozaur descoperite aici. In 1877, Arthur Lakes a descoperit zona locuita de-a lungul timpului de numeroase specii de dinozauri, printre care Apatosaurus, Diplodocus, Stegosaurus si Allosaurus.

O alta atractie a parcului este dealul cu sute de urme de dinozauri, fosilizate in piatra, dezvaluit in 1937. Urmele au fost lasate de dinozauri in urma cu mai bine de 100 de milioane de ani, cand acestia migrau din nord spre sud.

In urma cu peste 145 de milioane de ani, zona cunoscuta acum drept Colorado era o campie strabatuta de rauri, iar dinozaurii locuiau de o parte si de alta a acestuia, relateaza amusingplanet.com. Acum exista o sala de expozitie cu fosilele descoperite in zona si o pista de 1.5 mile in aer liber, printre cele 15 site-uri care contin urme ale gigantilor. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro